UFC

Khamzat Chimaev ponovno ljut: ‘Umoran sam od svega, ja sam sljedeći u redu za titulu‘

Khamzat Chimaev 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Prije par dana je rekao kako se nitko s njim ne želi boriti, a sada je ponovno frustriran zbog takve situacije

Neki dan je Khamzat Chimaev rekao kako svaki tjedan šalju ponude raznim protivnicima te su ga svi do sada odbili. Malo je to čudno jer ga Belal Muhammad i Paulo Costa prozivaju gotovo na dnevnoj razini, no Khamzat je jučer ponovno rekao kako se nitko ne želi boriti protiv njega.

Nakon što je Chimaev u potpunosti uništio Kevina Hollanda, postavilo se pitanje tko je sljedeći. Ne samo tko je sljedeći nego i u kojoj kategoriji jer je prije posljednjeg nastupa za 3,5 kg pao vagu, a tada mu je naređeno da se bori u srednjoj kategoriji.

Ako je vjerovati Khamzatovim riječima, nitko se ne želi boriti s njim nego su ga do sada svi odbili:

‘‘Nitko se ne želi boriti, je**eš ove dječake. Dali su mi četiri različite države i četiri različita protivnika, nitko se nije htio boriti. Više sam umoran od svega. ‘Trash talka‘, pisanja po Twitteru, to nije moja igra. Ja sam sljedeći za titulu, s kim će se onda ovi ostali likovi boriti?‘‘, rekao je Khamzat na svom YouTube kanalu.

‘‘Alex Pereira ima 7-1, dakle izgubio je. Ja nikad nisam izgubio u svom životu, a on je izgubio od nekog us**nog lika koji čak nije u UFC-u. UFC to ne želi, taj tip isto ne želi. Dajte mi nekoga, ja sam spreman‘‘, dodao je Chimaev.

Očito je da u cijeloj priči netko laže – ili laže Khamzat da ga svi odbijaju i ne žele borbu protiv njega, ili lažu ti koji ga prozivaju da se žele boriti.

Linker
20. travanj 2024 16:17