UFC

Khamzat Chimaev prisjetio se treninga sa Stricklandom: ‘Završavao sam ga puno puta. Onda je počeo pisati gluposti kad sam otišao‘

Khamzat Chimaev i Sean Strickland

 Screenshot (youtube, Youcef Hollywood)
Borci danas više nisu u toliko dobrim odnosima, tako da ne čudi da javno ovako govore jedan o drugome

Iako još uvijek nije službeno, za očekivati je da će UFC uskoro najaviti revanš između prvaka Dricusa Du Plessisa i Seana Stricklanda, naravno za titulu prvaka u srednjoj kategoriji. Dvojac se već borio u prvom mjesecu ove godine te je slavio Dricus podijeljenom odlukom sudaca, a mnogi se s odlukom nisu složili.

Svojih treninga sa Stricklandom prisjetio se i Khamzat Chimaev. Bilo je to u vrijeme kada je Chimaev mogao ići u Ameriku, a borci su tada bili u dobrim odnosima i zajedno su trenirali. Nedavno je Strickland prozvao Chimaeva zbog odnosa s Kadyrovim i rekao mu da mu i ne treba dozvoliti ulazak u Ameriku, a Khamzat je odgovorio tako što je iznio neke detalje s treninga.

‘‘Mislim da će ovo biti dobro za Du Plessisa, mislim da je više motiviran uzeti dobar novac tako da će se boriti s njim i braniti pojas. Seana nije briga hoće li pobijediti ili izgubiti, njega zanima samo novac‘‘, rekao je Chimaev Michaelu Bispingu, pa nastavio:

‘‘Kada sam trenirao i sparirao sa Stricklandom, bio sam dobar s njim. Kada sam se vratio kući u Švedsku, počeo je pisati gluposti po Twitteru, a nije mu se svidjelo kada sam ga završavao na treninzima. Završio sam ga puno puta gušenjima i ostalim stvarima.‘‘

Borci danas više nisu u toliko dobrim odnosima, tako da ne čudi da javno ovako govore jedan o drugome. Ukoliko obojica pobijede u svojim sljedećim mečevima, mogli bismo gledati njihov međusobni okršaj, i to za titulu prvaka u srednjoj kategoriji.

Linker
26. listopad 2024 22:20