UFC

Khamzat Chimaev progovorio o svojoj zaradi, ali nije rekao otkud mu novac: ‘Zarađujem više od UFC-ovih prvaka‘

Khamzat Chimaev

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Chimaev je izazvao dosta komentara s ovom izjavom da zarađuje više od UFC-ovih prvaka, mo nije želio govoriti o ostalim izvorima zarade

Sutra navečer, konkretnije, na UFC 308 priredbi, ponovno ćemo u akciji gledati Khamzata Chimaeva. Veliki test nalazi se pred njim, a ukoliko ga prođe, gotovo je sigurno da će on sljedeći napasti UFC-ovu titulu u srednjoj kategoriji. Naravno, protiv pobjednika revanša između Du Plessisa i Stricklanda.

Zdravstveni problemi i zabrana ulaska na teritorij SAD-a dvije su velike kočnice u karijeri Chimaeva, no dojam je kao da on pretjerano ne brine zbog toga. Jučer je na press konferenciji izjavio da zarađuje više od prvaka u UFC-u, no odakle mu novac, nije otkrio:

‘‘Sretan sam s novcem koji zarađujem. Zarađujem više nego UFC-ovi prvaci, ali mene novac ne pokreće. Ljudi će biti isti. Ostao sam skroman kao i prije‘‘, kratko je rekao Chimaev na pitanje o novcu, a zatim su ga pitali je li istina da mu je Whittaker najteži test u dosadašnjoj karijeri. Chimaev je odgovorio:

‘‘Tko je to do sada uspio zaustaviti moja rušenja? Nitko. Ne mislim da će i ovaj tip biti nešto drugačiji. Kamaru Usman je veliki prvak, rušio je svakoga, ali vidjeli ste kako sam ga ja rušio. Lagano sam ga dominirao i u rundama. Što može biti drugačije s ovim taekwondo ili karate tipom?‘‘

Chimaev je izazvao dosta komentara s ovom izjavom da zarađuje više od UFC-ovih prvaka, mo nije želio govoriti o ostalim izvorima zarade. Prijateljstvo s Kadyrovim tu definitivno igra određenu ulogu, a upravo je čečenski diktator poznat po darivanju boraca skupocjenim poklonima u vidu raznih automobila i sličnih stvari velike vrijednosti.

Linker
26. listopad 2024 23:58