UFC

Khamzat se zahvalio UFC-u, želi borbu u lipnju i već si je izabrao novog protivnika!

Khamzat Chimaev i Dana White
 Instagram
‘Budi spreman! Priuštit ću ti pravog Čečena u kavezu, ali i izvan njega‘

Dobre vijesti za sve navijače Khamzata Chimaeva. Švedski borac čečenskog porijekla uspješno se oporavlja od posljednica borbe s COVIDOM-19 i već je najavio da će biti spreman za lipanj.

Khamzat je jedan od onih koje je navedena bolest teže pogodila, a u jednom je trenutku situacija s njim bila toliko dramatična da je mislio "kako će umrijeti". Zabrinjavajući prizori koje su opisali ljudi iz Khamzatovog tima označili su uzbunu i za predsjednika UFC-a koji je svoju zvijezdu u usponu odmah preselio u Las Vegas s ciljem da mu osigura najbolju moguću medicinsku pomoć.

I čini se kako je taj potez upalio. Barem bi se to moglo zaključiti iz 'Borzovih' objava na društvenim mrežama.

"Želio bih se zahvaliti Dani Whiteu i UFC-u na medicinskom tretmanu i tome što su se vrhunski pobrinuli oko mene. Hvala vam i vidimo se u lipnju", napisao je Chimaev na Instagramu uz fotografiju s predsjednikom UFC-a, a na Twitteru je otišao i korak dalje pa otkrio koga želi za idućeg protivnika.

S obzirom na to da je borba s Leonom Edwardsom zbog koronavirusa otkazivana već tri puta, a u međuvremenu je i 'Rocky' dogovorio susret s Belalom Muhammadom, Khamzat se okrenuo Neilu Magnyju, velterašu koji je ranije otvoreno govorio kako nema ništa protiv tog dvoboja.

"Budi spreman u lipnju. Priuštit ću ti pravog Čečena u kavezu, ali i izvan njega", poručio je Chimaev 33-godišnjem Amerikancu.

Tko bi bio vaš favorit u ovom susretu?

Linker
27. travanj 2024 00:33