UFC

Korean Zombie kritizirao Volkanovskog: 'Sramota je što je on prvak moje kategorije!'

Chan Sung Jung
 screenshot/YouTube
UFC-ov najbolji korejski borac nije sretan činjenicom da je Alexander Volkanovski i dalje prvak

Nakon što je revanš borbe protiv Maxa Hollowaya riješio u svoju korist, Alexander Volkanovski nalazi se u situaciji gdje nema definiranog idućeg izazivača, nego će se njega tražiti za početak između čak četvorice boraca. Jedan od njih je i Chan Sung Jung. Borac poznatiji pod nadimkom "Korean Zombie" inače rijetko kada komentira druge borce, no čini se da je shvatio kako će za "nominaciju" kakvu želi biti potrebno više od samih rezultata.

Tako je on odlučio prokomentirati borbu između Volkanovskog i Hollowaya, odnosno sudačku odluku nakon koje je Australac ostao prvak. To je odradio na taj način da je prvaka automatski odlučio i prozvati.

"Reagirat ću na jučerašnju borbu za titulu između Volkanovskog i Hollowaya. Da vam budem iskren, mislim kako je sramotno da je Volkanovski prvak kategorije u kojoj se ja borim. Dajte ga meni i nećete se morati brinuti za sudačku odluku. Kao što znate, ja ne prepuštam sucima da odlučuju o rezultatu mojih borbi. Završio bih ga u borbi za titulu i to je ono što UFC fanovi žele gledati", napisao je Zombie uz fotografiju članka u kojem Dana White kritizira sudačku odluku prema kojoj je Volkanovski ostao prvak.

Osim Zombieja, koji još uvijek čeka svoje ugovaranje borbe protiv još jednog kandidata za napad na titulu, Briana Ortege, u prvi plan dolaze Zabit Magomedsharipov i Yair Rodriguez. Oni će svoju međusobnu borbu odraditi 29. kolovoza i trenutno se čini kako bi upravo zbog toga pobjednik iste mogao postati idući izazivač.

Linker
22. travanj 2024 09:15