UFC

'Korean Zombie' poludio zbog incidenta na UFC-u 248: 'Ortega je kukavica, čekao je da se maknem i onda ga napao!'

 Screenshot (Twitter)
Iako se proteklog vikenda nije borio na UFC 248 priredbi, Brian Ortega postao je jedna od glavnih priča tog događaja.

Prema izjavama svjedoka, Ortega je za vrijeme borilačkog spektakla u T-Mobile Areni ošamario korejskog repera Jayja Parka. Incident koji je privukao puno pozornosti dogodio se u dijelu dvorane koji je bio rezerviran za borce, a u čitavoj priči bitno je naglasiti da je Park inače prijatelj i prevoditelj drugog UFC-ovog borca - Chan Sung Junga.

Park je izgleda naljutio Ortegu kada je prevodio pojedine Jungove izjave prilikom njegovog gostovanja u 'MMA Showu Ariela Helwanija'. 'Korean Zombie' tada je optužio Ortegu da ga izbjegava.

'T-City' je nedugo nakon spomenutog intervjua preko društvenih mreža objavio da je s Jungom izgladio stvari, ali ne i s njegovim prevoditeljem kojem je zaprijetio da će ga ošamariti.

To se sada i dogodilo, ali u trenutku kada je Jung nakratko ostavio svoj prijatelja.Spomenimo i da je Ortega zbog svog ponašanja bio izbačen iz T-Mobile Arene.

'The Korean Zombieju' nije dobro sjela cijela situacija te je obećao Ortegi da će ga nokautirati jednom kada se nađu u Octagonu.

"Sjedio si 10 metara od mene i Parka. Dva sata se ništa nije dogodilo i pomislio sam da je sve u redu. Ali ti ga onda je*eno napadneš dok sam ja bio na WC-u. Jay Park nije profesionalan borac, već glazbenik. Ošamario si civila koji mi je pomagao u prijevodu. Još gore, čekao si da se ja udaljim i onda ga napao. Tako ne postupaju pravi muškarci. Ovo je isto kao da je odrasla osoba prebila dijete. Trebao si mene napasti. Da je tako, ne bih uopće bio ljut. Ti si kukavica što si ošamario glazbenika, a ne borca. Ako je ovo dio plana da dođeš do borbe sa mnom i iskoristiš moje ime jer su ljudi već zaboravili tvoje, onda ti čestitam - uspio si. Borit ću se s tobom, nokautirati te i raskrvariti tvoje je*eno lice. Sad je tvoja faca u mojoj glavi, raz*ebat ću te u kavezu. Nadam se da nećeš ponovno pobjeći od mene", poručio je Jung preko Instagrama.

Podsjetimo, Ortega i 'Korean Zombie' trebali su se boriti u prosincu prošle godine, ali je Brian zbog ozljede otkazao meč. Tada je kao zamjena uskočio Frenkie Edgar, a Jung je bivšeg UFC-ovog prvaka nokautirao u prvoj rundi.

Linker
19. travanj 2024 09:45