UFC

Laura Sanko večeras debitira kao komentatorica: ‘Velika mi je čast biti ovdje, zahvalna sam za priliku‘

 Laura Sanko 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Laura je većini poznata od ranije, no do sada nikad nije komentirala borbe uživo tako da će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći

Noćas će na UFC Fight Night 218 priredbi Laura Sanko ispisati povijest te će postati prva UFC-ova komentatorica, odnosno debitirati će u toj ulozi jer je do sad imala malo drugačiji posao. Laura je već nekoliko godina jedno od omiljenih lica, a sada će dobiti priliku koju je već dugo željela.

Kada su u pitanju UFC-ovi komentatori, Joe Rogan i Daniel Cormier većini prvo padnu na pamet. Naravno, tu su i Jon Anik, Paul Felder i Michael Bisping, a sada se timu priključuje i Laura, a rekla je kako će joj to biti velika čast jer je konačno nagrađena za svoj trud koji godinama pruža UFC-u:

‘‘Pomalo je nestvarno, i odlično je. Velika mi je čast biti ovdje i jednostavno sam zahvalna UFC-u što vjeruju u mene toliko da su mi dali ovu uzvišenu ulogu. U isto vrijeme, drago mi je što su mi dali priliku da zaslužim ovo. UFC nam uvijek daje po zasluzi‘‘, rekla je Laura sinoć na press konferenciji.

‘‘Ja sam osoba koja je uvijek orijentirana na ciljeve, ali trenutno sam fokusirana isključivo na ovo što je ispred mene. Jer je to ono što želim u ovoj novoj areni, sada imam puno toga za dokazati. Naravno, cilj mi je još više uzdići ovu svoju ulogu ali sad samo želim zaslužiti svoje napredovanje‘‘, dodala je.

UFC do sada nikad nije imao komentatoricu, tako da će biti jako zanimljivo vidjeti kako će se Laura večeras snaći u toj ulozi. Početak priredbe je u 4:00 prema našem vremenu, a glavni dio starta u nedjelju u 7:00 ujutro.

Linker
19. travanj 2024 15:23