UFC

Legendarni UFC-ov nokauter o McGregoru: ‘Ne želi se boriti, on sjedi na jahti, šmrče kokain i pije viski!‘

Conor McGregor 

 MIKE EHRMANN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Mike Ehrmann/getty Images/profimedia
‘Moraš ući unutra i istresti je**ne šake ili će tvoje riječi, svaki put kad ih izgovoriš, imati sve manji učinak‘, istaknuo je Brown

Nakon što je Justin Gaethje nokautirao Dustina Poiriera na UFC 291 priredbi i okitio se "BMF" pojasom, Conor McGregor iskoristio je novonastalu situaciju, te krenuo prozivati "Highlighta". Tajming je očito bio dobar, budući da je Gaethjeova i McGregorova prepirka o potencijalnom međusobnom meču trenutno jedna od glavnih tema u svjetskim borilačkim medijima. O cijeloj situaciji sada se oglasio i Matt Brown, veteran UFC-ove velter divizije i borac koji, iza Derricka Lewisa, ima najveći broj nokauta (13) u povijesti najjače svjetske MMA organizacije.

Legendarni "The Immortal" kritizirao je irskog borca i istaknuo kako njegove riječi više nisu popraćene konkretnim djelima, te kako se, u Conorovom slučaju, sve svelo na glumu i marketing, bez adekvatnog pokrića u oktogonu.

"Conor voli biti u središtu pozornosti, voli da se njegovo ime ističe, to je ono što on radi. U stilu Dillona Danisa, priča stvari za koje zna da se neće dogoditi. Uđi tamo i bori se, brate. U ovom sportu možete puno pričati, ali morate to potkrijepiti. Tako je Conor i stekao ime, pričao je sr**a, ali bi ih potkrijepio ‘unutra‘ i zato smo ga voljeli. Sada, međutim, priča svoja sr**a, ali sjedi na jahti, šmrče kokain i pije Proper Twelve, ili što već radi. Nikoga, zapravo, nije ni briga", rekao je Brown u posljednjoj epizodi "The Fighter vs. The Writer" podcasta.

Iskusni Amerikanac smatra da McGregor još uvijek može promijeniti priču ako se doista vrati u UFC-ov oktogon i isporuči kvalitetne izvedbe, ali ističe i kako sat za to otkucava, budući da je od "Notoriousove" posljednje borbe prošlo više od dvije godine.

"Želimo vidjeti Conorovu borbu, želimo ga vidjeti kako se bori. Svi ga žele vidjeti kako se bori osim njega samog. On je, zapravo, jedini koji ne želi borbu. Morate iskoračiti ili šutjeti, tako stvari funkcioniraju. Moraš ući unutra i istresti je**ne šake ili će tvoje riječi, svaki put kad ih izgovoriš, imati manji učinak i sve manje ćemo za njih mariti. Takva je priroda ovog sporta. Moraš ući tamo i boriti se. To je ono što ljudi žele vidjeti", zaključio je Brown.

Linker
27. travanj 2024 05:02