UFC

Leon Edwards Covingtona nazvao ‘klaunom‘, a zatim obećao: ‘Bit će u šoku nakon te večeri, uništit ću ga‘

Colby Covington

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Pred obojicom boraca je zasigurno jako težak meč, a tko će bolje nametnuti svoj stil, saznat ćemo za malo više od tjedan dana

Idućega tjedna nam je na rasporedu UFC 296. Od početka do kraja priredba nudi samo zanimljive mečeve, a glavne zvijezde večeri će dakako biti Leon Edwards i Colby Covington. Nakon godinu i devet mjeseci se Colby vraća po novu priliku da osvoji titulu, a hoće li uspjeti, vidjet ćemo uskoro.

Svjestan je Edwards da je UFC Covingtonu dao dosta prilika da osvoji pojas, a to ga neće spriječiti da svoju titulu brani jednako kao što bi i protiv svakoga drugoga. Prvak je obećao ‘‘šokirati‘‘ Covingtona, a usput ga je nazvao i ‘‘klaunom‘‘:

‘‘Ovo je njegov četvrti pokušaj da osvoji titulu. Nadam se da zna da mu je ovo i posljednji. Kada uzmemo u obzir što je sve na liniji, mislim da obojica imamo puno toga za dokazati. Ja sam sto posto fokusiran na najboljeg mogućeg Colbyja. Skoro će biti dvije godine da se nije borio‘‘, rekao je Edwards za UFC Europe te nastavio:

‘‘Mislim da je taj tip običan kalun. Bit će u totalnom šoku zbog onoga što će se dogoditi te večeri. Fokusiran sam da izađem tamo, uništim ga, obranim pojas i nastavim sa svojim putovanjem. On je samo još jedan tip koji mi stoji na putu‘‘, dodao je prvak.

Pred obojicom boraca je zasigurno jako težak meč, a tko će bolje nametnuti svoj stil, saznat ćemo za malo više od tjedan dana. Colby je dugo izbivao iz kaveza što mu definitivno ne ide u prilog, a hoće li to uistinu utjecati na njega, saznat ćemo idućega tjedna na UFC 296.

Linker
02. svibanj 2024 02:45