UFC

Leon Edwards otkrio da bi se radije borio protiv Masvidala nego protiv Usmana, dao i jedan uvjet

Edwards i Masvidal

 Chris Unger/jeff Bottari/zuffa Llc
UFC to sigurno neće dopustiti, ali zanimljivo je vidjeti kako razmišlja

Nedavno je Leon Edwards šokirao svijet i nokautirao Kamarua Usmana u posljednjoj rundi borbe manje od minutu prije kraja te je tako zasjeo na tron velter kategorije. Bio je to njihov međusobno drugi susret, a prvi je bio još 2015. godine kada je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Usman.

Edwardsa sada sigurno čeka treći meč protiv Usmana, iako se konkretan datum i lokacija još uvijek ne znaju. Spominjalo se ranije da će to biti na Tottenhamovom stadionu u Londonu, ali izgleda da je barem za sada samo na pričama i ostalo.

Zanimljiva stvar jest da je Edwards sada na svoju adresu dobio brojne prozivke što prije nije toliko bilo izraženo, a pažnju javnosti najviše je zaokupila ona od Jorgea Masvidala. Edwards je u više navrata prozivao ‘‘Gamebreda‘‘, no do borbe nikad nije došlo. Edwards je ljetos govorio kako uživa slušati Masvidala kako preklinje za borbu, ali izgleda da je sad malo popustio te je rekao da bi mu dao borbu radije nego Usmanu, ali pod jednim uvjetom.

‘‘Dat ću mu borbu prije nego Usmanu. Recimo da se bori protiv Burnsa u dvanaestom ili prvom mjesecu i da dođe do dobre pobjede. Borit ću se s njim u četvrtom mjesecu u Engleskoj, volio bih da prebije Burnsa i da to bude dobra borba‘‘, rekao je Edwards.

Iako je sigurno da bi on to želio, UFC sigurno to neće dopustiti jer je treći meč protiv Usmana nešto Kamaru mora dobiti s obzirom što je sve učinio u svojoj kategoriji, ali meč Masvidala i Burnsa bi sigurno bila dobra ideja da se vidi je li Masvidal još uvijek za vrh ili nije, a i Burnsu je to sigurno financijski odlična opcija.

Linker
20. travanj 2024 15:49