UFC

Leon Edwards također priželjkuje borbu protiv McGregora?: ‘To je mega-novac, zamislite da to bude negdje u Irskoj‘

 Conor McGregor

 VALERIE MACON Afp
Da bi se sve to dogodilo, Conor se prvo uopće treba vratiti u MMA sport. Saga oko njega traje već preko godinu dana i postala je naporna i njegovim najvjernijim fanovima, a pomaka izgleda još nema

Još nismo naišli na nekog borca na UFC-ovom rosteru koji je rekao da ne želi meč protiv Conora McGregora. Neovisno o tome imao trenutno neki pojas ili ne, gotovo svi objeručke prihvaćaju kada ih se pita jesu li možda zainteresirani za okršaj protiv Irske zvijezde.

Nekoliko puta je to izjavio Makhachev, no izgleda da ni trenutni prvak velter kategorije, Leon Edwards, ne bi imao ništa proitv ovog meča. Pogotovo ako je vjerovati njegovom treneru, Daveu Lovellu, koji je u intervjuu za Submission Radio progovorio upravo o ovoj potencijalnoj borbi:

‘‘Imamo nekoliko opcija nakon Muhammada, ali ako razmišljamo financijski i koja bi borba donijela više novca od prosjeka, to bi definitivno bila borba protiv Conora McGregora. Conor je očigledno i sam spomenuo kako bi se želio popeti u velter kategoriju i boriti se protiv Leona ako pobijedi Michaela Chandlera‘‘, započeo je Lovell.

‘‘Iskreno, ne znam koga bih drugog spomenuo i nisam baš razmišljao o tome osim o borbi protiv Conora, bilo bi super kada bi dodao to ime na svoj rezime. Plus, tu je mega-lova za tu borbu, još ukoliko bi se to dogodilo negdje u Irskoj, možete li samo to zamisliti?‘‘, još je malo maštao.

Da bi se sve to dogodilo, Conor se prvo uopće treba vratiti u MMA sport. Saga oko njega traje već preko godinu dana i postala je naporna i njegovim najvjernijim fanovima, a pomaka izgleda još nema. Neki dan je McGregor rekao da je s Danom razgovarao o novom datumu, no nikakvih informacija o tome nema.

Linker
25. kolovoz 2024 07:07