UFC

Pukla ‘ljubav‘ između Seana O‘Malleyja i Conora McGregora? ‘Ovisan je o drogama i treba mu odvikavanje‘

Conor McGregor | Sean O‘Malley

 Megan Briggs/Getty Images/Profimedia | Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Sean O‘Malley nikada nije skrivao svoje divljenje ka Conoru McGregoru, ali čini se da više neće biti tako zadivljen

UFC-ov prvak bantam kategorije, Sean O‘Malley, još od početaka svoje UFC karijere etiketiran je kao ‘‘kopija Conora McGregora‘‘. O‘Malley na raznorazne načine pokušava imitirati McGregora i ići njegovim putem, a određene sličnosti mogu se prepoznati i u stilovima kojima se bore, pa čak i u tetovažama kojima su ukrasili svoje tijelo.

Nije O‘Malley nikada ni skrivao svoje divljenje ka najvećoj MMA zvijezdi u povijesti, ali čini se kako je pukla ‘‘ljubav‘‘ na relaciji O‘Malley - McGregor. Sve je započelo tako što je O‘Malley u svom podcastu pojašnjavao kako mu je Jeff Novitzky nedavno poslao najnovije studije koje upućuju da bi se ostarin (enobosarm) mogao prenositi čak i znojem. Podsjećamo, Sean O‘Malley 2018. godine bio je pozitivan na doping test nakon što su jako male količine ostarina pronađenje u njegovom organizmu. Šest mjeseci suspenzije odradio je O‘Malley, a pozitivan je bio i u šestom mjesecu 2019. godine, uoči meča protiv Marlona Vere. Spominjalo se kako su ostaci ostarina još od prošlog testiranja vjerojatno ostali u tijelu O‘Malleyja i zato je ponovno bio pozitivan na testiranju. Uslijedila je nova suspenzija u trajanju šest mjeseci.

Puno je kontroverzi oko pozitivnih testova na ostarin, a Sean O‘Malley smatra kako bi nove studije mogle skinuti ljagu s njegovog imena. Međutim, McGregor se ne slaže, a svoje neslaganje iskazao je ‘‘emojijem‘‘ koji plače od smijeha. Conor je na taj način reagirao na Seanove tvrdnje o prenošenju ostarina putem znoja, ali nedugo poslije obrisao je taj ‘‘tvit‘‘.

O‘Malleyju ipak nije promaknulo Conorovo ‘‘plakanje od smijeha‘‘ i ismijavanje njegove izjave, pa je prvak UFC-ove bantam kategorije odlučio uzvratiti paljbu u smjeru jednog od svojih sportskih uzora.

‘‘Nedostaje mi stari Conor, opao si. Ali i dalje sam tvoj fan. Zapravo me nije briga jesi li na 1-4 omjeru u posljednjih pet mečeva, još uvijek sam uzbuđen gledati te. Nadam se da je nožni prst bolje.‘‘, poručio je O‘Malley uz vidnu dozu sarkazma, a tu se nije zaustavio.

‘‘Conora više nitko nema u ‘GOAT‘ raspravama (rasprave oko najvećeg borca u povijesti, op.a.). Ako govorimo o zabavnom aspektu, da. Ali gledajući vještine, ne. Ima jako dobru ljevicu, kondicija mu je s**nje, jiu jitsu vještine su loše. Solidno je atletičan, mentalno slab. Ovisan je o drogama i treba mu odvikavanje. 1-4 u posljednjih pet mečeva. Ipak, i dalje sam fan. Nadam se da će prst zacijeliti.‘‘, neki su od ‘‘tvitova‘‘ Seana O‘Malleyja.

Inače, Sean O‘Malley u šestom mjesecu ove godine odradio je intervju za MMA Fighting i tada je izrazio veliko divljenje prema McGregoru.

‘‘Zauvijek ću biti ogroman Conorov fan. Najveći sam fan, gledao sam kako je tekla njegova karijera i pogledao sam svaki njegov intervju. Jako puno toga naučio sam od njega. On je legenda i tako je, kako je.‘‘, tada je rekao O‘Malley.

Čini se kako njegova ljubav ka Conoru počinje biti poljuljana, ali ne sumnjamo da će se O‘Malley i dalje truditi kako bi se što više približio svom uzoru i reputaciji koju je McGregor dosegao.

Linker
31. kolovoz 2024 08:34