UFC

Lewis pokazao modricu na šaci i snimku uhićenja: ‘Netko je krivoj osobi pokušao provaliti u auto‘

Derrick Lewis
 screenshot (Instagram)
Jedan sitni kriminalac namjerio se na automobil krive osobe

Zanimljivu priču na svom je Instagram profilu otkrio jedan od najpopularnijih MMA boraca svijeta, UFC-ov teškaš Derrick Lewis. Naime, iako nije u potpunosti razjasnio što se točno dogodilo, Lewis je prikazao fotografiju i snimku uhićenja osobe za koju je izjavio kako je pokušala provaliti u njegov automobil.

Nažalost po tog kriminalca, u tim trenucima naišao je vlasnik vozila, odnosno upravo jedan od najjačih udarača svijeta. Sudeći po Lewisovoj izjavi, ali i po komentaru kako je provalnik dobro, lako se moglo zaključiti što se dogodilo. Pokazao je Lewis i vidljivu štetu na vozilu nastalu od strane alata kojim je provala pokušana.

Da ste dobro zaključili što se dogodilo, svjedoči objava koji je "Black Beast" objavio u obliku "storyja". Tamo je pokazao modricu na svojoj šaci uz komentar: "Zadovoljstvo". Također, još je jednom dodao kako je osoba koju je udario dobro. Ali, očito ga je udario dovoljno jako da ga onesposobi u nastavku njegovog kriminalnog djela.

image
screenshot (Instagram)

Što se točno dogodilo, možda u detaljima saznamo nakon što Lewis objasni nekome od medija. Za sada to još uvijek nije napravio.

Linker
27. travanj 2024 05:29