Ostalo

(VIDEO) UFC-ovom borcu lopov pokušao ukrasti automobil, borac objavio snimku situacije

Jordan Williams
 Instagram (jordan Williams)
Nadzorne kamere zabilježile su pokušaj krađe osobnog automobila

Zanimljiv slučaj pokušaja krađe osobnog automobila UFC-ov velteraš Jordan Williams (9-5-0, 0-2 UFC) objavio je na svom Instagram profilu. Naime, on je parkirao automobil ispred benzinske crpke te je ušao u trgovinu koja se tamo nalazi u sklopu benzinske crpke. Kradljivac je opazio da je Williams ušao u radnju te je pokušao ukrasti njegov automobil. Međutim, lopov se nije uspio odvesti puno dalje.

Jordan Williams brzo je shvatio što se događa i potrčao je zaustaviti pokušaj krađe. UFC-ov borac velter kategorije otvorio je vrata s vozačeve strane, udario je lopova nekoliko puta koljenom i zatim ga izbacio iz automobila. Osoba koja je pokušala otuđiti automobil pametno je reagirala napustivši. Muškarac nije ulazio u veći sukob s borcem te je pobjegao s mjesta na kojem se sve dogodilo, a pritom se držao za desnu stranu glave (vjerojatno posljedica Williamsovih udaraca). UFC-ov borac snimku je podijelio na svom Instagram profilu uz opis same situacije.

''Dakle, netko mi je pokušao ukrasti automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kojeg ga lopov nije mogao odvesti dalje. Imam 'push to start' sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i pol udaljeni od automobila, a ja ih uvijek imam kod sebe. Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov). Volio bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču te da sam završio posao 'GNP-om', no zadovoljit ću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Također, znam da ste primjetili dobar stil moje pojasne torbice ('pederuše'). Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih.'', napisao je Jordan u svojoj objavi.

Jordan Williams potpisao je za UFC u rujnu protekle godine. Ugovor je izborio pobjedom protiv Gregoryja Rodriguesa na DWCS-u, a debi je odradio već u listopadu, porazom protiv Nassourdinea Imamova. Taj meč Williams je odradio u srednjoj kategoriji, a za drugi nastup prešao je u velter kategoriju gdje ga je Mickey Gall porazio 24. srpnja ove godine.

Inače, sličan slučaj dogodio se i u svibnju ove godine. Tada se određena osoba odlučila ukrasti automobil koji je u vlasništvu Derricka Lewisa. Taj pokušaj također je prošao neuspješno, a ''Black Beast'' je pokazao modricu na šaci i time je objasnio kako je preuzeo stvar u svoje ruke prije nego je došla policija.

Linker
19. travanj 2024 23:24