UFC

Luke Rockhold bez zadrške: ‘Alex Pereira bi bio demoliran od barem 20 boraca u UFC-u‘

Rochkold i The Schmo

 Screenshot (youtube, The Schmo)
Nije rekao spada li on u tih 20

Bivši prvak srednje kategorije Luke Rockhold je itekako svjestan narativa koji prati Alexa Pereiru, istog onog koji mu je omogućio napad na titulu nakon samo tri borbe pod okriljem UFC-a.

Izgleda da dvojbi više nema – Alex Pereira je definitivno sljedeći izazivač za titulu srednje kategorije. Pereira je prošlog vikenda pobijedio Seana Stricklanda nokautom u prvoj rundi, nakon čega je na istoj priredbi dobio instantnu prozivku od prvaka Adesanye.

To nije promaklo ni Rockholdu koji je rekao: ‘‘Da, nevjerojatno je da je Alex pobijedio Izzyja dvaput. Dakle, oni gledaju da tu bude barem neke intrige, gledaju da nekog ubace iako bi Alex Pereira bio demoliran od strane barem 20 tipova u UFC-u. Ali da, to je dobra priča ako ga stavite da tako prođe kroz Seana Stricklanda. Dakle, to su i napravili.‘‘

Dotaknuo se i prvaka: ‘‘Znam kako se treba boriti protiv Izzyja. To je otvorena borba, a on je zaista čvrst lik. On je najveća zagonetka koju je srednja kategorija imala u dugo vremena. Bit će zanimljivo, a s pravom igrom, mislim da će to biti moja borba.‘‘

Podsjećamo, Luke Rockhold se iz mirovine vraća krajem idućeg mjeseca. Protivnik mu je bivši izazivač Paulo Costa, koji je poražen u posljednja dva nastupa.

Linker
26. travanj 2024 13:31