UFC

Luke Rockhold: ‘Dana White mi nikad nije dao šansu, uvijek me je otpisivao‘

Luke i Dana

 Screenshot (youtube, Ufc)
Usprkos svemu je uspio postati prvak

Nakon što je prošle subote poražen u svom povratničkom meču, veteran Luke Rockhold odlučio se umiroviti od profesionalnog natjecanja. Jednoglasnom sudačkom odlukom ga je svladao Paulo Costa, a u intervjuu nakon meča Luke je rekao da je jednostavno prestar za taj nivo i da će se povući iz sporta.

Jučer je Luke gostovao u ‘The MMA Hour-u‘ kod Ariela Helwanija gdje se dotaknuo svojih početaka u UFC-u i odnosa s predsjednikom Whiteom. Također, govorio je zbog čega je najviše ljut na Danu:

‘‘Za**bano je. Za**bano je to za reći zbog čega sam ljut na Danu. Zato što mi on nikad nije dao šansu. Od trenutka kad sam došao u UFC, nikad mi nije dao j**enu šansu. Otpisao me odmah, nikad nije isticao moje uspjehe u Strikeforceu nego je samo govorio o mojim porazima‘‘, požalio se Luke.

‘‘Dana White kontrolira narativ oko boraca. Mene su natjerali da idem dolje u ‘steroid-ville‘ u Brazil da bih se borio protiv Belforta. Svi su dobili poštovanje kada bi se borili za titule, ja nisam dobio ništa. Štitili su ga, k**in sin je našprican do kosti.‘‘

Na samom kraju je rekao kako mu je drago što je ipak od Dane dobio poštovanje koje i zaslužuje: ‘‘Dana mi je pružio ruku i to jako cijenim od njega. Cijenim poštovanje nakon svih ovih godina.‘‘

Linker
26. travanj 2024 07:51