UFC

(FOTO) Marlonu Veri provalili u kuću uoči UFC-a 299: ‘Je**na šu**ino, pronaći ću te!‘

Marlon Vera i Sean O‘Malley

 GIORGIO VIERA Afp
‘Provalili su nam u kuću, riječ je o materijalnim stvarima‘

Prošlog je vikenda Marlon "Chito" Vera neuspješno napao titulu bantam kategorije protiv Seana O‘Malleyja. Nakon mukotrpnih pet rundi Vera je ostao kratak te uvjerljivo izgubio na sudačkim karticama, no impresivan je podatak da ga nitko i dalje nije uspio završiti.

Ta večer mu je loše krenula jer je prije same priredbe saznao o provali u njegov dom. U nedavnoj objavi na Instagramu, Vera je otkrio da je netko provalio na njegov posjed.

"J****a š****no koja je provalila u moj dom, pronaći ću te", a nakon toga je pružio određeni kontekst o cijeloj situaciji.

image

Instagram story Marlona Vere

SCREENSHOT/INSTAGRAM (MARLON VERA)

"Kontekst je da je sinoć bila pljačka", napisao je Vera na Instagramu.

"Provalili su nam u kuću. Iako je riječ o materijalnim stvarima, to su stvari koje su kupljene s puno truda i rada. Ali hej, takve se stvari događaju i istina je da će večeras biti dobro. Večeras će zlatni pojas biti naš. Bog s nama i s osobom koja je to učinila. Stvarno se nadam da mu je novac trebao za nešto važno. Puno ljubavi", rekao je prije meča.

Izgledno je da je sama provala utjecala na "Chitovu" izvedbu, no uz novčani gubitak, na sreću nije bilo ozlijeđenih. Nadalje, Veru očekuje pauza od dva mjeseca i potvrda neurologa prije povratka u kavez te ovo zasigurno nije posljednji ples izazivača bantam kategorije.

Linker
27. travanj 2024 05:17