UFC

Marvin Vettori: ‘Izzy je i meni prijetio da će me ubiti, uništiti i izašao je s glupom maskom, nije napravio ništa‘

Marvin Vettori vs Israel Adesanya

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Kaže da je bježao i udarao ga u nogu

Bivši izazivač u srednjoj kategoriji Marvin Vettori nije nimalo iznenađen Adesanyinim nastupom na UFC 276 priredbi ranije ovog mjeseca. Smatra se da je prvak igrao na ‘sigurno‘ u svojoj nedavnoj borbi, a Vettori je izjavio kako ga to uopće nije čudilo.

Israel Adesanya je ovog mjeseca ponovno uspješno obranio titulu u srednjoj kategoriji protiv Jareda Canonniera. Bila je to borba na pet rundi u kojima nismo gledali ništa previše uzbudljivo, prvak je tokom svih pet rundi bio siguran i napravio je ono što je morao da zadrži pojas. Zbog toga se uvelike našao na metama kritika te ga je mnogo fanova i medija prozvalo ‘dosadnim‘, a to je primijetio i Vettori.

Marvin je inače nedavno gostovao kod Brendana Schauba u kojem je ispričao svoje dojmove iz njihove međusobne borbe. Prisjetio se cijele priče, počevši od press konferencije pa sve do brobe:

‘‘Sjećam se press konferencije, Adesanya je govorio da mu je prijatelj umro, da će sve učiniti za njega, da će me uništiti, uništiti, uništiti… Onda je izašao s maskom samuraja, nije ništa napravio. Bježao je pet rundi i udarao me u nogu. Nikako ne može biti sretan s tim‘‘, rekao je Vettori.

Istaknuo je kako je smatrao da će njegova ruka biti podignuta nakon tih pet rundi jer je po njemu bio bolji, smatra da je napravio više nego prvak. Ipak, to se nije dogodilo. Nakon toga je pobijedio Paula Costu u poluteškoj kategoriji, a trenutno je ‘The Italian Dream‘ bukiran za deveti mjesec kada će snage ukrstiti s Robertom Whittakerom.

Linker
20. travanj 2024 04:51