UFC

Masvidal i Diaz odmah dogovorili revanš: 'Ne volim napustiti ring s protivnikom koji je pri svijesti'

 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC 244 priredba imala je završetak kakvom se nitko nije nadao. Jorge Masvidal (35-13) pobijedio je Natea Diaza (20-12) u Madison Square Gardenu, ali na način kakav je i njega razočarao...

Noć sa subote na nedjelju donijela nam je jednu od najiščekivanijih priredbi i borbu za novi UFC-ov 'BMF' (Baddest Motherf*ker) pojas. On je u konačnici pripao Masvidalu nakon što je liječnik presudio kako Diaz nije u stanju nastaviti borbu. Problem je, prema odgovornom, bila posjekotina kod Diazovog desnog oka.

Sve se to događalo u pauzi između treće i četvrte runde, a jednom kada je označen kraj borbe, zapravo je Masvidal bio taj kojeg je sve to možda i naviše pogodilo. 'Gamebred' nije krio razočaranje te je odmah gospodski poručio Nateu da će ovo morati ponoviti.

"To je činjenica (da je razočaran načinom prekida, op.a). Trebamo ovo ponoviti, rekao sam to odmah Nateu. Ne volim napustiti ring s protivnikom koji je pri svijesti. New York, ponovit ćemo ovo. Dali smo vam tri dobre runde. Nemojte negodovati. Ne brinite se, mi ćemo se ponovno boriti. Moja je taktika bila da ga nokautiram, ali on je prava njuška. Bio sam spreman za četvrtu rundu, a vidio sam u očima i da je Nate spreman nastaviti. Nisam ja kriv što je doktor ovo zaustavio", izjavio je Jorge još iz Octagona.

Masvidalu je ovo bila treća pobjeda u nizu i 35. u profesionalnoj karijeri, dok je Diaz upisao svoj 12. poraz.

Linker
26. travanj 2024 05:33