UFC

(VIDEO) Nate Diaz otkrio da ga je zeznuo problem koji vuče još iz prošle borbe

 Screenshot (YouTube, UFC)
Baš kao i Jorge Masvidal, Nate Diaz je također bio otvoren za revanš. Popularni borac iz Stocktona spreman je odmah ponoviti meč koji je sinoć u Madison Square Gardenu prekinut odlukom liječnika.

Glavna borba UFC 244 priredbe zaustavljena je zbog posjekotine u pauzi nakon treće runde. Odmah nakon prekida, UFC-ov komentator Joe Rogan zaključio je da se radio o neobičnoj odluci jer po njemu posjekotina nije bila toliko ozbiljna, barem ne kad uzmemo u obzir da je ozlijeđeni u ovom slučaju Nate Diaz.

"Neobično je da doktor zaustavi borbu zbog takve posjekotine, jesi li bio šokiran?" - upitao je Rogan Diaza odmah nakon borbe.

"Da... Zeznulo me to što sam imao posjekotinu od prošle borbe, ali nisam mislio da će zaustaviti borbu. Tek sam se zagrijao."

Nate je poznat po svojoj kondiciji i više je puta pokazao da zna primiti udarac. To je istaknuo i Rogan dodavši da bi za njega četvrta i peta runda bile jako bitne.

"Pogotovo danas. Nisam imao priliku trčati kao inače pa sam odlučio da neću ići maksimalno do četvrte runde. Moja je taktika tek počela funkcionirati, ali on je odradio svoj posao onako kako je trebao i treba mu na tome čestitati. Ali vraćam se po tvoju guzicu. Želim ovo ponoviti, odmah", za kraj je poručio Diaz u svojoj prvoj reakciji.

Linker
20. travanj 2024 15:01