UFC

Masvidal se obratio Colbyju: 'Pružio sam ti dom, a prodao si me za sedam lajkova'

Jorge Masvidal
 Youtube/ESPN
Jorge Masvidal i Colby Covington donedavno su bili veliki prijatelji. Ipak, situacija gdje su obojica došli na korak do napada na svjetsku titulu dovela je prekida tog prijateljstva i zapravo vrlo loših odnosa između njih dvojice. Prije nego što će Colby napasti titulu prvaka ovog vikenda u Las Vegasu, Masvidal mu se odlučio obratiti putem Twittera.

Masvidal je jučer na svom Twitteru objavio nekoliko statusa za koje se vrlo lako zaključilo kome su bili upućeni. Kako se Colby Covington ovog vikenda bori za titulu prvaka velter kategorije, tako ne treba nikoga čuditi što se Masvidal odlučio prisjetiti vremena kad su njih dvojica bili veliki prijatelji. Zapravo je Masvidal pomogao Colbyju u trenucima kad se tek krenuo probijati na MMA sceni.

"Sjeti se kad sam ti dozvolio da spavaš kod mene na kauču. Plakao si jer su te one djevojke iz Brazila prevarile i izbacile na ulicu, a ja sam te primio u svoj dom. Nahranio sam te, odjenuo sam te, a ti si me prodao za sedam lajkova. Tužno da je to sve što si dobio za napad na titulu", glasio je prvi status upućen Colbyju. Ne tako davno Covington je u jednoj svojoj objavi zahvalio Jorgeu na svemu što mu je pružio, no problemi su nastali nakon Jorgeovog velikog uzleta povodom pobjede nad Benom Askrenom.

Njih dvojica se od tada uspješno izbjegavaju u dvorani American Top Teama, a Jorge je više puta odbio prognozirati borbu Usmana i Covingtona. Siguran je samo u to kako želi biti idući za pobjednika. Smatra kako Colbyja može lako savladati jer je vidio kako mu to u dvorani rade neki drugi, sad već bivši UFC borci.

"Sjećam li se kad smo Ike i ja na plaži spasili tvoju guzicu od tipova koji su te namjeravali prebiti? Sjećaš li se kad te Gleison Tibau tako prebio na sparingu da si mi došao plakati i ispitivati me je li u redu biti uplašen kao kujica?", glasio je drugi Jorgeov status.

Njihovi odnosi daleko su od onih kakvi su bili dugo godina. Tada su fotografije poput ove ispod teksta bile normalna stvar. Nažalost, pitanje je hoće li više ikad biti tako.

Linker
07. svibanj 2024 12:41