UFC

Mateusz Gamrot otkrio da uči engleski jezik: ‘Želim moći pričati sr**a na intervjuima‘

Mateusz Gamrot

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Shvatio je važnost i tog dijela posla

Bivši dvostruki prvak KSW-a i trenutno devetorangirani borac UFC-ove lake kategorije Mateusz Gamrot malo po malo nastavlja put prema vrhu. Inače u profesionalnoj karijeri ima samo jedan poraz kojeg je zaradio u UFC debiju, a zatim je pobijedio četiri uzastopna meča.

U svom trenutno posljednjem nastupu pobijedio je talentiranog Armana Tsarukyana a sljedećega tjedna se na UFC 280 bori protiv jednog od najboljih parteraša u kategoriji, Beneila Dariusha.

Osim što su potrebne vještine, borcima su danas i potrebne i stvari iz zabavnog dijela posla, a to je naravno, ‘‘trash talk‘‘. Iako je Gamrot uistinu vrhunski borac, i sam je svjestan da ga jezična barijera priječi da ostvari svoj puni potencijal u UFC-u i da mora poraditi na tom dijelu:

‘‘Hvala vam na svemu, ali ja imam još puno toga za raditi. Pogotovo oko engleskog jezika, znate? Ali da, trenutno idem na instrukcije kod jednog lika u Poljskoj, a kad sam na Floridi onda idem na online lekcije kod njega. Ponekad je dobro, ponekad ne‘‘, rekao je Gamrot.

‘‘Znam da je to trenutno najvažnija stvar za mene ako želim biti svjetski prvak. Želim pričati sr**a na press konferencijama i na intervjuima, znam koliko je to danas bitno i do toga svakako moram doći‘‘, zaključio je Gamrot.

Gamrot je svjestan da je i to dio posla kojeg mora obavljati ukoliko želi doći do najboljih rezultata i koristi, tako da je prihvatio tu činjenicu i krenuo s učenjem engleskog. No, sljedećeg tjedna ga čeka najteži izazov u dosadašnjoj karijeri na jednoj od najboljih priredbi ove godine.

Linker
23. travanj 2024 21:12