UFC

Mateusz Gamrot smatra da je bolji hrvač od Makhacheva: ‘Moramo se sastati u kavezu i to vidjeti‘

Mateusz Gamrot 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Gamrot uistinu odiše samopouzdanjem što je i potrebno ukoliko želi na sami vrh, a Fiziev sigurno nije protivnik kojeg se može lako pobijediti

Nakon što je u svojoj karijeri doživio tek drugi poraz i to od Beneila Dariusha, Mateusz Gamrot se vratio pobjedama protiv Jalina Turnera. Ovog će pak vikenda protiv Rafaela Fizieva predvoditi UFC-ovu priredbu u UFC-ovom Apexu, a bit će ovo jedan odličan meč u lakoj kategoriji.

Od dolaska iz KSW-a u UFC Gamrot se prometnuo kao jedan od boljih boraca ove kategorije, a Dariush mu je nanio drugi poraz u UFC-u otkad je debitirao. Osim toga ima pet odličnih pobjeda, a samopouzdanje je jučer pokazao izjavom da je najbolji hrvač u lakoj kategoriji:

‘‘Moram se susresti s Makhachevim u kavezu i boriti se protiv njega, tada bi smo dobili odgovor tko je najbolji hrvač u lakoj kategoriji. Po mom mišljenju, ja sam najbolji hrvač u ovoj kategoriji, sve sam ih uspio srušiti. Ovog puta želim pokazati da sam ja ‘real deal‘ u UFC-u. Svaki puta kada se borite možete poboljšati svoj status, a za mene će to biti ovog puta‘‘, rekao je Gamrot za MMA Junkie.

‘‘Fiziev je uistinu opasan protivnik, borac na visokom nivou i udarač svjetskog glasa. No, ja vjerujem da sam bolji i zaokruženiji borac. Iskreno, to me ne zanima jer poštujem Fizieva, ali moje hrvanje će ubiti svakog udarača. Uskoro se penjem na vrh vrhova‘‘, dodao je.

Gamrot uistinu odiše samopouzdanjem što je i potrebno ukoliko želi na sami vrh, a Fiziev sigurno nije protivnik kojeg se može lako pobijediti. Kako god, vidjet ćemo hoće li svojim hrvanjem uspjeti svladati jednog od najboljih udarača u lakoj kategoriji.

Linker
03. svibanj 2024 20:25