UFC

Matt Brown ponovno ugovorio borbu koju je tražio, fanovi će također biti zadovoljni

Matt Brown

 Douglas P. DeFelice/Getty images/Profimedia
‘Immortal‘ i ‘Bam Bam‘ pridružit će se Aleksandru Rakiću i Janu Blachowiczu na njihovoj priredbi

Malo je borilačkih ikona ili jednostavno boraca poput Matta Browna (23-18, 16-12 UFC). Danas već 40-godišnji ratnik iz Ohija uvijek je bio onaj koji u Octagon ulazi spreman za rat. Bez kalkulacija, bez previše taktičkih previranja, "Immortal" je uvijek bio spreman ući u "fajt". Upravo tu leži odgovor zbog čega njegov omjer naoko ne izgleda dobro, kao i činjenica da je doživio deset poraza prisiljavanjem na predaju.

No, isto tako, Brown je uvijek bio borac koji neće razočarati, neovisno o ishodu i zbog toga je on još uvijek član UFC-a te fanovi redovno uživaju u njegovim nastupima. Novu priliku za to imati će početkom proljeća, kad će Brown odraditi jednu borbu koju im je, kao i samom sebi, ostao dužan.

Nakon što je njihov okršaj ugovoren za prošli mjesec na kraju ipak bio otkazan, Matt će se boriti protiv Bryana Barberene. Borba je to za koju je, odmah nakon što je dobio pozitivan COVID-19 test, poželio novi datum, a sad ga je dobio. To je 26. ožujka, kad će se Brown i Barberena pridružiti programu koji predvodi borba Alekandra Rakića i Jana Blachowicza.

Barberena (16-8, 7-6 UFC) se prošlog mjeseca borio protiv zamjenskog protivnika Dariana Weeksa te ga je savladao jednoglasnom sudačkom odlukom. Nije tim putem pružio borbu kakvoj se nadao te kakva bi protiv Browna nesumnjivo bila, no zato je tu nova prilika. Barberena je borac podjednakih karakteristika kao idući protivnik i to je svakako preporuka za popratiti ovu borbu.

Uostalom, okršaj dva borca čvrstih brada koji nemaju ništa protiv toga da istu izlažu udarcima s ciljem da dođu do prilike plasirati svoj tamo gdje su zamislili? Tko to ne voli pogledati u Octagonu?

Linker
26. travanj 2024 23:04