UFC

Matt Hughes reagirao na neukusnu Covingtonovu izjavu o njemu

Matt Hughes
 Instagram
Legendarni Matt Hughes reagirao je na izjavu Colbyja Covingtona, u kojoj se jako ružno našalio na njegov račun. No, on mu nije previše zamjerio, čak mu je čestitao na nastupu i pobjedi.

"Recimo nešto o lekciji koju smo danas naučili, a koju je Robbie već trebao naučiti od svog dobrog prijatelja Matta Hughesa. Moraš se skloniti s pruge kad vlak dolazi, mladiću. Nije važno je li to Trumpov vlak ili Colbyjev vlak, makni se s puta", bila je prva izjava Colbyja Covingtona nakon pobjede protiv Robbieja Lawlera. Javnost je na istu odmah negativno reagirala zbog neukusne izjava o Mattu Hughesu, UFC legendi koja i dalje osjeća posljedice sudara s vlakom otprije dvije godine.

Taj isti Hughes je na dan borbe sreću poželio obojicu. Lawleru kao svom velikom prijatelju, a Covingtonu kao članu American Top Teama u kojem je i sam Hughes proveo većinu svoje velike borilačke karijere. Nakon eventa je putem Instagrama odlučio prokomentirati borbu i Colbyjevu izjavu, no nije bio previše ljut ili uvrijeđen.

"Nisam baš siguran u to koliko je Colby Covington trebao koristiti moju nesreću kao materijal za svoj trash talk nakon borbe, no sama borbe bila je fenomenalna. Sjajna pobjeda za American Top Team, a Robbie Lawler je borac koji uvijek pruži dobru borbu. Zapamtite ljudi, ovo je svijet borbi. Ljudi govore svakakve gluposti i potrebno je imati debelu kožu", napisao je Matt.

Colby je kasnije prokomentirao kako mu nije žao takvih izjava i kako je Hughes čovjek s nekoliko optužbi za obiteljsko nasilje o kojem nema reći išta dobro. Bit će da mu nije važno niti to što je Hughes jako dobar prijatelj Dana Lamberta, vlasnika American Top Teama i čovjeka u kojeg se Colby neprestano kune. No, on je takav i navikli smo od njega slušati svašta. Kako on sam kaže, uvijek će reći sve što mu je na pameti, što možda i nije toliko loše.

Linker
19. travanj 2024 14:42