UFC

Max Holloway dočarao trenutak sinoćnjeg nokauta: ‘Uzdrmao me propuh njegovih udaraca!‘

Max Holloway

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sinoćnja UFC 300 priredba velikim će dijelom ostati upamćena po monstruoznom nokautu Maxa Hollowaya

UFC 300 okupio je sjajne borce, no mnogi su isticali meč za BMF titulu između Justina "The Highlighta" Gaethjea (25-5) i Maxa "Blesseda" Hollowaya (26-7). Upravo ti "mnogi" nisu pogriješili kada su vjerovali svojim instinktima. "Blessed" je monstruoznim nokautom u posljednjoj sekundi pete runde uspavao BMF prvaka Gaethjea.

Mnogi su se zapitali zašto je Holloway ušao u otvorenu razmjenu na samom kraju kada je definitivno bio u poziciji da pobijedi sudačkom odlukom, no opet ti "mnogi" znaju kakav tip borca je Max Holloway.

"Ovo je taj trenutak. Ovo je ono što BMF znači" rekao je Holloway na UFC-ovoj press konferenciji te nadodao: "Znam da bi i on meni dao tih 10 sekundi. On je opasan čovjek, ne znam hoću li ikada dijeliti kavez s opakijim čovjekom. Propuh njegovih udaraca me uzdrmao! Ovo su stvari koje vas obilježuju u povijesnim knjigama". Rijetkost je u današnjem vremenu vidjeti iskrenije poštovanje kao između Hollowaya i Gaethjea.

"Posrećilo mi se što sam ga pogodio kružnim udarcem u nos. Čuo sam njegovog trenera kako mu govore da ne ‘ispuhuje‘ i odmah sam znao o čemu se raditi. Gledajte, boriti se četiri runde sa slomljenim nosom je jako teška stvar. Svaka čast mom bratu Justinu i hvala mu što je prihvatio borbu. Nije imao ništa od ovoga, fanovima je ponudio sve. On je ‘real deal‘ i hvala mu još jednom" rekao je emotivni Holloway.

"Blessed" je ušao na velika vrata u UFC-ovu laku kategoriju te je za očekivati da ćemo ga gledati u zanimljivim obračunima. "Moj tim i ja imamo opcije. Sjajno je zaista ovdje biti sada, sjest ćemo i razmotriti opcije".

Linker
24. travanj 2024 02:18