UFC

Max Holloway odgovara na prozivke Islama Makhacheva: ‘Kukavički se boriš samo onda kada tebi to odgovara‘

Max Holloway

 Screenshot (youtube, Max Holloway)
‘Blessed‘ je odlučio jasno odgovoriti na prozivke Makhacheva oko njegove borbe s Gaethjeom

Trenutni prvak UFC-ove lake kategorije je za MMA Junkie rekao da borba između Maxa Hollowaya i Justina Gaethjea nema nikakvog smisla jer oni gubi protivnika za novu obranu naslova. Max Holloway je u sklopu "MIGHTYcasta" s Demetriousom Johnsonom odgovorio na navedene prozivke.

"Vidio sam da Islam priča o tome. Brate, trebao si se boriti u veljači s Dustinom. Trebao si se vratiti i spremiti za borbu tada. Sada se možeš ‘vaditi‘ na ramazan jer se nitko ne bori tada, zato se i ne boriš na UFC-u 300" rekao je Holloway te žustro nadodao: "Uvijek se žališ da ne možeš dobiti borbe, a što je s tim da se Leon Edwards htio boriti s tobom?"

"Ti se kukavički boriš samo onda kada ti želiš i kada tebi to u potpunosti odgovara. Ne prihvaćaš određene borbe jer tebi nešto ne odgovara i to automatski otpada".

"Da je se stvarno želio boriti uradio bi to u veljači" zaključio je Holloway. Makhachev je inače veliki vjernik te duboko religiozno prakticira islam. Ramazan je završio sredinom ovog tjedna što znači da će on moći krenuti trenirati u punom opsegu. Neslužbeno se priča da planira okršaj s Poirierom početkom ljeta.

Holloway i Gaethje se inače bore ovog petka na veličanstvenoj UFC 300 priredbi, a ulog je BMF titula.

Linker
16. travanj 2024 14:01