UFC

McGregor ismijavao 'BMF' pojas pa arogantno odgovorio na Poirierovu opasku

Conor McGregor
 Instagram
Conoru McGregoru ne sviđa se UFC-ova ideja uvođenja BMF titule, koju će dobiti pobjednik UFC 244 borbe Natea Diaza i Jorgea Masvidala. Čini se kako najopakijim 'Mothe***ckerom' smatra sebe te je pokušao samu 'titulu' omalovažiti.

"Kad je borba za taj privremeni BMF pojas?", upitao je najpopularniji borac svijeta na Twitteru, time jasno pokušavajući dati svima do znanja kako vlasnikom pravom BMF pojasa smatra samog sebe.

Nije morao dugo čekati na jedan oštar odgovor, a on je došao od njegovog bivšeg protivnika, Dustina Poiriera.

"Tri godine i deset dana od tvoje posljednje pobjede. Odradi matematiku šampione", napisao mu je Poirier. Dustin je ipak malo promašio sa svojom matematikom. Naime, borba Diaza i Masvidala održat će se dvije godine i 355 dana od pobjede Conora McGregora nad Eddiejem Alvarezom u istoj dvorani. Odnosno, deset dana manje od tri godine.

McGregor to nije primijetio, nego je pronašao priliku da se još jednom arogantno pohvali svojim uspjehom na financijskom planu.

"Sjajno brate, sad prebroji brojke na mom bankovnom računu", odgovorio mu je Irac, time automatski skrenuvši s teme.

Poirier je već ranije izjavio kako bi volio odraditi revanš protiv McGregora, no ovog puta u lakoj kategoriji i on koristi svaku priliku da ga na tu temu 'bocne'. Što se tiče McGregora i povratka u Octagon, to se sve manje čini realnim. A ako se odluči vratiti, pitanje je u kakvoj bi bio formi nakon samo jedne odrađene borbe u posljednje tri godine.

Linker
02. svibanj 2024 14:28