UFC

McGregor iznio detaljne planove i najavio lov na dva pojasa! 'Nisam došao velter samo zbog Masvidala...'

Conor McGregor
Conor McGregor ne vraća se kao velteraš samo kako bi izbjegao napornu borbu s kilogramima, iza njegovog se poteza kriju veliki planovi...

Ako 18. siječnja u glavnoj borbi UFC 246 priredbe pobijedi Donalda Cerronea, McGregor bi trebao postati idući izazivač u lakoj kategoriji. Potvrdili su to i Conor i predsjednik UFC-a Dana White.

No, isto tako obojica su još ranije otkrili kako postoji i opcija u kojoj bi se bivši dvostruki prvak obračunao Jorgeom Masvidalom. Tema je to o kojoj je McGregor progovorio u svom prvom velikom intervjuu od službene potvrde njegovog povratka u Octagon. Ako ćemo vjerovati irskoj zvijezdi, 'Gamebred' nije jedini velteraš koji se nalazi na njegovom radaru...

"Da, borio bih se s Masvidalom, ali nisam došao u velter samo zbog Masvidala. On zapravo nema ništa. Nije me ni oduševilo to kako je završila 'BMF' priča. Mislim da je to nedovršen posao, meč koji još nije dobio svoj kraj. To je tek postala dobra borba, ali onda su nam ukradene zadnje dvije runde", prisjetio se McGregor za 'The MacLife' Masvidalovog meča s Nateom Diazom koji je prekinut zbog posjekotine na licu popularnog borca iz Stocktona.

"Meni se sviđa i borba za pojas u velteru. Volio bih pogled usmjeriti prema tome, prema Kamaruu Usmanu. Volio bih ga usmjeriti i prema Colbyju (Covingtonu, op.a.). Otvoren sam za sve opcije u velteru", dodao je Conor.

Nedavno je White izjavio kako McGregora privlači 'BMF' pojas, ali 'The Notorious' sada tvrdi da mu je puno privlačniji onaj kojeg trenutno drži Kamaru Usman.

"BMF pojas je srebrni, a mene zanima zlato. Ja naganjam zlato u lakoj ili velteru. To su pojasevi koje lovim", odlučno će McGregor.

"Kako će se Conor nositi s puno većim protivnicima koji ga čekaju u velteru?" - jedno je od pitanja koje posebno iskače kada pričamo o McGregorovim ambicijama u kategoriji do 77 kilograma. Odgovor McGregora je jednostavan - "vještinom".

"Puno ljudi zaboravlja na moje vještine, a ja ću ih podsjetiti na to. Kada sam predan radu, onda nitko od njih nije na mojoj razini. Neko vrijeme mi je nedostajala ta predanost, sve do otprilike godinu dana kada sam ju opet vratio. Veselim se novom nastupu u kojem ću svima pokazati svoj set vještina", poručio je McGregor uoči okršaja s 'Cowboyem'.

Linker
28. travanj 2024 10:28