UFC

'McGregor ne želi imati veze s Gaethjeom, jasno je i zašto'

Conor McGregor i Justin Gaethje
 Instagram
Iako Conor McGregor još nije ni odradio svoj povratnički meč, već se naveliko priča o onome što bi nas moglo čekati nakon njegove borbe s Donaldom Cerroneom.

McGregor se u akciju vraća 18. siječnja na UFC 246 priredbi. Irac je već najavio vrlo prometnu 2020. godinu pa nas ne čudi poduža lista boraca koji pokušavaju ispregovarati svoj susret s njime.

Ako pobijedi 'Cowboya', Conor bi trebao postati izazivač uspješnijem iz dvoboja Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona. Ideja je to koju je potvrdio i Dana White u nedavnom razgovoru s ESPN-om, ali i ideja koja se nije svidjela pojedinim borcima koji smatraju da Irac nije zaslužio tu priliku. Jedan od njih je i Justin Gaethje.

Gaethje je trenutno na nizu od tri pobjede nokautom i s razlogom smatra da bi on trebao postati idući izazivač ili barem u meču s McGregorom odlučiti kome će pripasti ta pozicija.

Bivši dvostruki UFC-ov prvak nedavno je otkrio kako ne bi imao ništa protiv toga...

"On je na listi i možda ću protiv njega odraditi već iduću borbu. Smijao sam se nekim njegovim izjavama, on je zabavan momak. Jedino što neke stvari previše uzima srcu, ali razumijem kako se osjeća. Mogu brzo pobijediti Donalda i brzo se vratiti borbom protiv njega. Nisam siguran hoće li se to dogoditi, no Justin je sigurno na mojoj listi", rekao je McGregor u razgovoru za MacLife.com.

Nakon tih izjava stigao je i komentar poznatog menadžera Alija Abdelaziza koji skrbi o Gaethjeovoj karijeri.

"Conor ne želi ništa s Gaethjeom. Nama je jasno zašto. Gaethje svoje suparnike gura do krajnjih granica, a Conor je tip koji odustaje. UFC je postupio ispravno kada mu nije dao Gaethjea jer je jasno da bi ga ovaj prebio", rekao je Abdelaziz u razgovoru s TMZ Sportsom pa dodao kako bi njegov borac trebao biti idući izazivač:

"To je logično. On je po rankingu na trećem mjestu. Na drugom je Dustin Poirier koji se već borio za pojas. To je jedina borba koja trenutno ima smisla za njega i njegovu karijeru - borba s prvakom."

Linker
05. svibanj 2024 09:14