UFC

McGregor priznao krivnju i ispričao se žrtvi na sudu u Dublinu: 'To je bilo pogrešno i neće se ponoviti'

Conor McGregor s odvjetnicima
 screenshot/Youtube(MMA Fighting)
Conor McGregor vratio se u petak pred sud u Dublinu i priznao krivnju za fizički napad.

Irac je još prije tri tjedna trebao odgovarati na optužbe za incident iz travnja, ali je tada tražio i dobio odgodu suđenja.

Podsjetimo, bivši UFC-ov prvak u travnju je u jednom dublinskom pubu šakom udario starijeg posjetitelja, a cijeli slučaj dospio je na naslovnice kada je u kolovozu u javnost procurila snimka nemilog događaja.

McGregoru je nakon priznanja određena novčana kazna u iznosu od tisuću eura. Prema izvještaju The Journala, Conor se ispričao žrtvi Desmondu Keoghu, koji nije bio prisutan na ovom saslušanju.

"Ono što sam učinio je bilo pogrešno i želio bih se ponovno ispričati ozlijeđenoj strani. Danas, ovdje pred sudom, vas uvjeravam da se ovako nešto sigurno neće ponoviti", poručio je McGregor.

Unatoč protivljenju McGregorovih zastupnika, na sudu je puštena snimka incidenta. Predstavnik policije otkrio je i da Conor ima već 18 osuđujućih presuda, ali da većina njih stiže iz prekršaja u prometu. Dva su, doduše, povezana s napadima, ali to se dogodilo kada je McGregor imao 19 i 20 godina.

Prema opisu ovog posljednjeg incidenta, napadnuti Keogh je pio u pubu kada je u isti došao McGregor u pratnji dva tjelohranitelja. Žrtva je Conora prepoznala iz novina, ali se dotad nisu poznavali. Bivši UFC-ov prvak je u jednom trenutku uzeo bocu viskija i dvije čaše te potom počeo nuditi osobe za šankom, no Keogh ga je dvaput odbio. McGregor se zatim nakratko udaljio, ali onda i vratio te šakom udario žrtvu koja nije gledala u njegovom smjeru.

Keogh nije bio ozbiljnije ozlijeđen, već za samo zaradio oteklinu, a na kraju svega je i prihvatio McGregorovu ispriku.

Linker
15. rujan 2024 06:15