UFC

McGregor prognozirao UFC 298 borbe: ‘Proći će kroz njega u prvoj rundi! ‘Volk‘ će biti ozlijeđen, ali...‘

Conor McGregor

 NICK POTTS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Nick Potts/pa Images/profimedia
Bivši prvak iznio je svoje predikicije ključnih borbi predstojeće PPV priredbe

Sitno brojimo do početka spektakularne UFC 298 priredbe koja će se noćas održati u Honda Centru u Anaheimu (Kalifornija, Sjedinjene Američke Države), a što se više približavamo startu "eventa", sve je veći broj raznih analiza i prognoza posvećenih borbama koje su pred nama, osobito onih u kojima se sučeljavaju glavni akteri i najveće zvijezde događaja. Brojni borci, treneri, analitičari i novinari priklonili su se trendu i plasirali svoje predikcije, a među posljednima to je učinio - Conor McGregor.

Bivši UFC-ov prvak fokusirao se na četiri borbe glavnog dijela priredbe koje su u primarnom fokusu javnosti, a to su "main event" između Alexandera Volkanovskog i Ilije Topurije, sunaslovna borba između Roberta Whittakera i Paula Coste, te okršaji Iana Garryja i Geoffa Neala, odnosno Henryja Cejuda i Meraba Dvališvilija.

"Sjajna noć UFC-ovih borbi večeras! Garry će proći kroz Geoffa u prvoj rundi. ‘Volk‘ će rano biti ozlijeđen, ali će se vratiti i nokautirati Iliju, bit će to gotovo u dvije runde. Costa i Whittaker će imati tri runde dobrih razmjena, kao i Merab i Henry", napisao je, među ostalim, "Notorious".

Hoće li se Conorove prognoze obistiniti, saznat ćemo poprilično brzo.

Linker
03. svibanj 2024 19:45