UFC

‘McGregor prolazi kroz krizu srednjih godina, ne vjerujem da će se više boriti! Više nema ono potrebno u sebi‘

Conor McGregor

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
McGregor se vratio u program USADA-e, no s njim se ne zna dok ga ne vidimo u kavezu

Izgleda da je popularni Conor McGregor konačno odlučio napraviti konkretan korak naprijed kada je u pitanju njegov povratak u UFC. Već mjesecima traje agonija između njega i tog famoznog USADA-inog programa testiranja na doping, a izgleda kako je čekanju konačno došao kraj.

Dva negativna testa u razdoblju od pola godine bit će uvjet da ponovno uđe u kavez, a na je svom Instagram profilu "između redaka" provukao da je konačno pristupio ovom programu testiranja.

"Pronaći svoje mete. Pogoditi ih. Za**bite posljedice. Ideš dolje. Ovo je borba. Dan sparinga s nezgodnim Nikolayjem Grozdevim. Uvijek je tučnjava na sparingu s ovim nezgodnim momkom. Predao sam sve stvari Novitzkom. Lopta se zakotrljala. Vidimo se uskoro, ti neradnička kujo", napisao je McGregor na Instagramu.

Ipak, postoje oni koji nisu toliko sigurni u povratak "Notoriousa". Jedan od njih je i predvodnik subotnje UFC priredbe, Grant Dawson, koji tvrdi da je njegovo vrijeme prošlo.

"Mislim da se neće vratiti i da trenutno prolazi kroz krizu srednjih godina. Navukao se na hrpu uličnih droga. Idemo duboko ovdje, ali ono što ljude čini sretnima nije jurenje za srećom, već jurenje za svrhom. Conor je nekada imao svrhu, a vjerujem da ju više nema i zato mu život nekako ide u k***c. On jednostavno ne zna što želi raditi. On ne treba ništa učiniti. Upravo je u trenutku kada ne zna koja je njegova svrha u životu i mislim da je to tako posvuda. Samo mislim da mora pronaći neku svrhu izvan MMA-a ako stvarno želi biti sretan.”

Dawson se osjeća kao da je McGregor već postigao toliko u svojoj karijeri da se zapravo ne mora vraćati. Ali također je primijetio poteškoće u napretku.

“Kada ste posvetili svoj život nečemu i sada je gotovo, i budimo iskreni, on je postigao sve što je želio postići. Kada ste cijeli život posvetili nečemu, a mislim da kada vam obitelj, vjera i te stvari nisu toliko važni, mislim da kad jednom uspijete ili ne uspijete u svojim ciljevima, tada to postaje stvarno teško se prilagoditi civilnom životu”, zaključio je.

Što mislite, hoće li se McGregor uistinu vratiti?

Linker
03. svibanj 2024 02:53