UFC

Čekanju je došao kraj! Conor McGregor pristupio USADA-inom programu testiranja, počeo s pripremama za povratak

Conor McGregor

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dva negativna testa u razdoblju od šest mjeseci je ono što će se od Conora tražiti kao uvjet

Izgleda da je popularni Conor McGregor konačno odlučio napraviti konkretan korak naprijed kada je u pitanju njegov povratak u UFC. Već mjesecima traje agonija između njega i tog famoznog USADA-inog programa testiranja na doping, a izgleda kako je čekanju konačno došao kraj.

Dva negativna testa u razdoblju od pola godine bit će uvjet da Conor McGregor ponovno uđe u kavez, a jutros je na svom Instagram profilu ‘‘između redaka‘‘ provukao da je konačno pristupio ovom programu testiranja.

‘‘Pronaći svoje mete. Pogoditi ih. Za**bite posljedice. Ideš dolje. Ovo je borba. Dan sparinga s nezgodnim Nikolayjem Grozdevim. Uvijek je tučnjava na sparingu s ovim nezgodnim momkom. Predao sam sve stvari Novitzkom. Lopta se zakotrljala. Vidimo se uskoro, ti neradnička kujo‘‘, napisao je McGregor na Instagramu.

Ključna rečenica je ovdje, dakako, ona u kojoj je napisao da je predao sve stvari Novitzkom. Jeff Novitzky je trenutni dopredsjednik UFC-ove komisije za zdravlje i performanse, što bi značilo da direktno surađuje s USADA-om kada je u pitanju testiranje boraca na doping. Ovo također vjerojatno znači da je McGregor konačno ušao u antidopinški program u trajanju od šest mjeseci, a osim toga je i Chandler rekao da bi se nešto moglo spremati za UFC 300:

‘‘Najbolje što mogu reći jest da bi UFC 300 mogao biti taj event, svi gledaju prema njemu. Ne znam što će biti s tim periodom od šest mjeseci, ali ja sam vojnik koji samo čeka telefonski poziv. Kada on dođe, idem na posao‘‘, rekao je Chandler.

Linker
12. travanj 2024 20:54