UFC

McGregor provocira Poiriera fotografijom iz prvog meča, ovaj mu odgovorio!

Dustin i Conor
 Ilustracija
Dojam je da je Conor McGregor zainteresiran za meč protiv Dustina Poiriera koji je "Dijamant" naveo kao njemu logičan izbor s obzirom na čitavu situaciju i stanje na rang ljestvici. Irac je sinoć ponovno odlučio podbosti potencijalnog protivnika fotografijom iz prvog meča na svom službenom Twitteru.

Prema Poirieru, meč protiv McGregora ima itekako smisla. Radi se o dvoboju drugog i trećeg borca lake kategorije na ljestvici, obojica su u zadnjim mečevima poraženi od prvaka Nurmagomedova, a kao što Poirier to naglašava - ne smije se zaboraviti niti komercijalni potencijal dvoboja koji je značajan. I u pravu je. Borilačka javnost i MMA fanovi svakako ne bi imali ništa protiv ovog sjajnog "matchupa". Iako nije direktno rekao da je zainteresiran, "Notorious" to pokazuje objavama na društvenim mrežama. U posljednjoj je objavio fotografiju iz prvog meča na kojoj udara Poiriera dok je ovaj na podu. Bio je to sam kraj dvoboja koji se dogodio prije pet godina.

Amerikanac je vidio objavu te mu je odgovorio: "Idemo to ponovno odraditi junačino!".

Dvojac je prvi put u Octagon zajedno ušao 2014. godine na UFC-u 178. McGregor je slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi, već nakon 1:46. Nakon tog poraza, "Dijamant" je poražen tek dva puta. Jednom od Michaela Johnsona i sada od Khabiba Nurmagomedova u meču za ujedinjenje titula na UFC-u 242.

Osim Poiriera, u igri za glavnu UFC nagradu, a to je naravno McGregor, je i Justin Gaethje. I on bi se volio u prosincu okušati protiv "Notoriousa" i zaraditi novac kakav više nikada u karijeri neće zaraditi. Izbor je naravno na Ircu koji za sada šalje misteriozne poruke i provocira Poiriera. A to znači da mozga koji mu je idući potez.

Linker
26. travanj 2024 15:24