UFC

McGregor udario po Khabibu: P**ko, uspaničario si se na onom busu u New Yorku!

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
Poraz od Khabiba Nurmagomedova očito još uvijek jako boli Conora McGregora. Irac je u novoj objavi na društvenim mrežama kritizirao Herba Deana koji je sudio njihov meč na UFC-u 229, a prvaka lake kategorije Nurmagomedova također je počastio novim uvredama.

Nurmagomedov je u listopadu na priredbi u Las Vegasu izdominirao McGregora i završio ga prisiljavnjem na predaju u četvrtoj rundi. Dagestanac se velik dio meča služio svojim superiornijim hrvanjem kako bi neutralizirao McGregorov napad.

McGregoor je putem Twittera objavio fotografiju iz prve runde gdje se nalazi u parteru uz kavez te je u poruci Deanu poručio da je borbu trebao vratiti na noge. Za Nurmagomedova je rekao da je bio u panici kada je McGregor prošle godine u New Yorku bacio teretna kolica na autobus u kojem se ovaj nalazio.

"Herb moj čovječe, on mi ovdje pokušava ponjušiti štitnik za prepone, prva je j**ena runda. Digni nas na noge. P**ka od borca. Panika, panika. Svi smo vidjeli kako si se uspaničario u tom autobusu. Nisi znao što bi od panike."

Zanimljivo je da McGregor ponovno proziva Nurmagomedova baš nakon što je predsjednik UFC-a Dana White u nedavnom intervjuu potvrdio da je njihov revanš apsolutno realna mogućnost. Veliki šef je prije toga govorio kako McGregoru neće odmah dati taj revanš, a da pregovori s najvećom zvijezdom UFC-a ne idu glatko pokazao je McGregor prije nekoliko tjedana kada je po treći put najavio odlazak u mirovinu.

No po svemu sudeći, McGregor jednostavno čekat rasplet situacije u vrhu lake kategorije, odnosno borbu Nurmagomedova i Dustina Poiriera koji se za pojas bore 7. rujna na UFC 241 priredbi u Abu Dhabiju. Nakon njihovog meča brzo bismo mogli saznati kada se Irac konačno vraća u Octagon.

Linker
16. travanj 2024 20:55