UFC

(FOTO) McGregor usporedio svoju fizičku građu kroz godine: Nikad nije bio ovako mišićav

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda naporno radi na povratku u kavez, a velter kategorija realna je opcija

Povratak Conora McGregora u kavez, sve je bliže i bliže. Irac često putem društvenih mreža dijeli informacije o svom oporavku od teške ozljede noge te fanove drži informiranima.

Prije nekoliko dana, imali ste prilike čitati kako je ''Notorious'' odradio prvi sparing nakon loma noge koji je zadobio u sedmom mjesecu prošle godine. Još nije poznat točan datum povratka, ali McGregor je očito na jako dobrom putu.

Često se priča o tome tko će biti njegov sljedeći protivnik. McGregor je jedno vrijeme pričao kako ga čeka napad na titulu u lakoj kategoriji, ali nedavno je fokus prebacio na Kamarua Usmana i velter kategoriju. Conor je vidno nabio mišićnu masu i nije nemoguće da ga gledamo u velter kategoriji.

Irska zvijezda putem Instagrama podijelila je usporedbu svoje fizičke građe iz 2015., 2017. i 2022. godine. McGregor je po dolasku u UFC nastupao u perolakoj kategoriji (-66 kg) gdje je došao do pojasa prvaka te je neporažen unutar kategorije (7-0).

Uzeo je McGregor pojas i u lakoj kategoriji, a nastupi u velteru također mu nisu nepoznanica. Dok je u perolakoj kategoriji izgledao nevjerojatno ispijeno na vaganjima te je bilo jasno kako neće dugo moći nastupati unutar te kategorije, McGregor sada izgleda puno moćnije i zdravije.

Ipak, može li se nositi s velterašima, a naročito s vrhunskim velterašima poput Usmana, Covingtona ili Chimaeva, nameće se pitanje. Mnogi vjeruju da ne može, ali Irac nas je često znao razuvjeriti. Njegov povratak svakako će biti jedna od najiščekivanijih borbi ove godine, a nadamo se kako će uskoro biti poznato više informacija o svemu tome.

Linker
20. travanj 2024 04:01