UFC

Conor McGregor napravio ogroman korak naprijed ka povratku borbama

Conor McGregor

 Jason Silva/Alamy/Alamy/Profimedia
Zanimljivo će biti vidjeti koga će Irac odabrati za povratnički meč

UFC-ova superzvijezda Conor McGregor otkrio je veliki korak na putu ka oporavku od gadne ozljede noge koju je zadobio na UFC 264 eventu. Očekivalo se kako će se Conor vratiti u drugoj polovici godine nakon velike ozljede koju je zadobio tijekom svoje trilogije s Dustinom Poirierom. Većinu procesa svog oporavka prikazivao je na društvenim mrežama, ali samo s lakšim vježbama i treninzima.

Samo nekoliko mjeseci od svog očekivanog debija za ovu godinu McGregor je napravio ogroman korak prema tome da bude 100% spreman za nove izazove u Octagonu. U nedavnoj objavi na Instagramu Conor je podijelio album sa slikama od sparinga iz čega se da nagovijestiti kako je sve bliže povratku u kavez.

McGregor će se u idućoj borbi pokušati vratiti na pobjedničke staze nakon 2 uzastopna poraza od Poirera. Uoči njihove prve borbe u 2021. godini na UFC-u 257 postojali su navodi kako je Conor bio vrlo blizu realizacije boksačkog meča protiv bivšeg svjetskog prvaka Mannyja Pacquiaa, ali pregovori su u međuvremenu propali.

McGregor je zagolicao maštu fanova navodima kako će se boriti protiv prvaka u velter kategoriji Kamarua Usmana, ali ipak je bliže istini onaj navod da će napasti titulu u kategoriji niže protiv Charlesa Oliveire.

Sparinzi su postali stvar prošlosti za neke UFC-ove borce, pogotovo za one koji su već veterani borilačkog sporta, kao na primjer za Maxa Hollowaya i Donalda Cerronea. No iz McGregorove objave možemo zaključiti kako je laserski usredotočen dok čeka ime protivnika za povratak borbama.

Linker
14. travanj 2024 01:21