UFC

McGregorov tim konačno došao na zelenu granu, izbjegao totalni potop u novoj epizodi ‘TUF-a‘

Conor McGregor

 Ufc Fight Pass
Sljedeći tjedan nas čekaju polufinala u lakoj kategoriji gdje će se susresti Austin Hubbard i Roosevelt Roberts

Noćas je emitirana osma epizoda ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a u svih dosadašnjih sedam je slavio Michael Chandler. Tim McGregor nikako nije uspijevao pronaći neko rješenje za ono što pred njih stavljaju borci iz Chandlerovog tima, a niže ćete moći pročitati što se događalo u noćašnjoj epizodi.

Prošli je tjedan nakon sedmog poraza McGregor fizički napao Chandlera jer je bio vidno frustriran. Ovog tjedna ispred tima McGregor je nastupao Rico DiScullo (11-2), dok je Chandlera i njegov tim predstavljao Hunter Azure (10-3).

Jasna je bila taktika Azurea u ovoj borbi, a to je bilo borbu što prije odvesti u parter. DiScullo je uspješno branio rušenja i Azurea kažnjavao udarcima, no Azure je u svojoj namjeri ipak uspio. Nakon što ga je srušio, u parteru mu je nanio nekoliko dobrih udaraca te mu je došao u ‘‘mount‘‘, a DiScullo je iz donje pozicije bacio udarac koji je otvorio posjekotinu na Azureovom licu.

Drugu su rundu ponovno otvorili s nekoliko teških udaraca, a Azure je nastavio s hrvanjem. DiScullo je to prepoznao i pogodio ga nogom, a zatim teškim ‘‘overhandom‘‘ koji je Azurea poslao na pod. DiScullo je nakon toga pogodio dva teška udarca u parteru i tako završio Azurea.

Rico DiScullo je slavio nokautom, te je McGregoru donio prvu pobjedu u ovoj sezoni ‘‘TUF-a‘‘. Conor je noćas bio sretan zbog prve pobjede te ovog tjedna nije radio probleme, a vidjet ćemo što će biti sljedeći tjedan. Sljedeći tjedan nas čekaju polufinala u lakoj kategoriji gdje će se susresti Austin Hubbard i Roosevelt Roberts.

Linker
10. svibanj 2024 17:49