UFC

Noćas je emitirana 9. epizoda ‘The Ultimate Fightera‘, evo zašto Dana nije bio zadovoljan

Dana White

 Ufc Fight Pass
Sljedećeg tjedna je na rasporedu polufinale u bantam kategoriji, a nastupit će Brad Katona ispred tima McGregor, dok će Chandlera i njegov tim predstavljati Timur Valiev

Noćas je emitirana deveta epizoda ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a na rasporedu su bila polufinala u lakoj kategoriji. Održala se borba između dvojice boraca iz Chandlerovog tima, odnosno Austina Hubbarda i Roosevelta Robertsa, a Dana White nije bio impresioniran ni borbom ni sudačkom odlukom.

Obojica su borbu otvorila podosta rezervirano te je djelovalo kao da imaju previše poštovanja jedan prema drugome. Roosevelt je pogađao solidne udarce nogom, dok je Hubbard svoju priliku vidio u udarcima u tijelo. Iako nije imao svog borca u kavezu, McGregora to nije spriječilo da borcima daje upute tokom meča. Roberts je u jednom trenutku odlično pogodio koljeno, a nakon njega je dobio udarac u međunožje.

U drugoj rundi je sudac Robertsa upozorio da pripazi na prste, nakon čega ga je Roosevelt srušio. Roberts je uhvatio ‘‘giljotinu‘‘, no Hubbard nije bio ozbiljnije ugrožen te je nastavio raditi u parteru, ali su rundu ipak završili na nogama. U posljednjoj je rundi Roberts bio nešto agresivniji, a Roberts je počeo inicirati klinč na žici. Pobjedu je odnio Austin Hubbard podijeljenom sudačkom odlukom.

Dana nije oduševljen onime što je vidio:

‘‘Bez obzira na ovu sudačku odluku, nisam impresioniran. Mi u UFC-u želimo tipove koji preuzimaju kontrolu i završavaju borbe. Bili su tu, ali nisu bili agresivni. Tko god da je pobijedio, nadam se da će bolje izgledati u finalu‘‘, rekao je Dana.

Sljedećeg tjedna je na rasporedu polufinale u bantam kategoriji, a nastupit će Brad Katona ispred tima McGregor, dok će Chandlera i njegov tim predstavljati Timur Valiev.

Linker
30. travanj 2024 05:13