UFC

McGregoru stigao odgovor od 'Odgovora': 'Protiv tebe bilo kada i bilo koja kategorija...'

Frankie Edgar vs. Conor McGregor
 Ilustracija
U nedavnom velikom intervjuu za ESPN, najveća svjetska MMA zvijezda Conor McGregor je otkrio listu potencijalnih protivnika za svoj povratnički meč. Među imenima se našlo i ono bivšeg prvaka Frankieja Edgara. Nije trebalo proći previše vremenea da stigne odgovor od "Odgovora" (The Answer).

"Znate li tko je još tu? Frankie Edgar! On ima podosta sličnosti s Khabibom. Kreće se na stražnjoj nozi, pokušava rušenja na jednu nogu. Želim takve borbe, a i Frankie je uvijek bio tip s puno respekta. Rekao je kako svojim unucima jednog dana želi pričati da se borio protiv Conora McGregora i to mi uistinu laska. Prošlo je od toga sad već vremena, ali Dani Whiteu sam odmah nakon toga poslao poruku kako je to borba za dogovoriti. Nije mi važno što je izgubio borbu za titulu protiv Maxa. Pobjede i porazi ovdje ne znače previše", rekao je Irac u intervjuu.

Jasno je da nitko ne bi odbio meč s "Notoriousom" jer borac samo jednim nastupom tako riješava čitavu svoju egzistenciju. Niti Edgar nije iznimka.

"Znate da sam za meč protiv Conora McGregora. To je meč koji se trebao dogoditi prije mnogo vremena", napisao je Edgar na svom Twitteru te je dodao:

"U ovom trenutku sam siguran da ću se spustiti u bantam kategoriju, ali za njega, kategorija nije bitna. Bilo kada, bilo koja kategorija... znate da sam unutra!"

Ipak, analitičari procjenjuju da je ovo dvoboj koji će se teško realizirati. Osim što borilačka javnost nije pretjerano zagrijana za meč McGregor vs. Edgar, ovaj potonji se nakon posljednjeg posrtaja protiv Maxa Hollowayja odlučio spustiti u kategoriju niže - do 61 kilograma. Irac je, s druge strane, posljednji meč odradio u lakoj kategoriji do 70 kilograma, a protiv Diaza je imao i izlete u velter. McGregor je jednostavno mnogo veći i duži borac od Edgara pa će mnogi reći da meč jednostavno nema smisla, a time je i upitan komercijalni uspjeh povratničkog McGregorovog nastupa.

Linker
20. travanj 2024 09:01