UFC

Medićev protivnik nakon sinoćnje pobjede: ‘Bit ću spreman kad god me pozovu! Odlučio sam povući ovaj potez‘

Myktybek Orolbai

 SCREENSHOT/YOUTUBE/UFC
Završio je Medića ‘neck crankom‘ u drugoj rundi

Myktybek Orolbai zablistao je u svom debiju u oktogonu sinoć kada je dominirao nad ponajboljim srpskim borcem, Urošem Medićem na UFC Fight Night 232 priredbi.

Orolbai (12-1-1, 1-0 UFC) pokazao je da može prevladati bilo kakve okolnosti u svom debiju kada je ušao kao zamjena ​​četiri dana prije za borbu protiv Medića (9-2, 3-2 UFC). Obično se bori u lakoj kategoriji, ali ova borba bila je u velter kategoriji, što nije spriječilo Orolbaija da kontrolira borbu na putu do finiša u drugoj rundi (neck crank).

Borba pod okriljem UFC-a bila je Orolbaijev primarni cilj u karijeri posljednjih sedam godina pa kad mu se ponudila ovakva prilika, jasno je kazao da je morao prihvatiti.

"Uopće nije bilo oklijevanja. Imao sam četiri dana za pripremu kada smo primili poziv. Uvijek sam spreman, borio sam se prije četiri tjedna. Čak i da me pozovu sutra, bit ću spreman. Uvijek sam spreman za borbu, tako da nema nikakvih sumnji ili oklijevanja. Želim biti u UFC-u, tako da ostajem spreman.”

Sada kada je upisao pobjedu u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji, Orolbai može uživati i nastaviti nizati dobre rezultate Planira to učiniti u lakoj kategoriji, a 25-godišnjak je rekao da neće biti izbirljiv oko protivnika.

"Imam još tri borbe prema ugovoru i borit ću se u mojoj prirodnoj lakoj kategoriji. Neću nikoga prozivati. Koga god da stave ispred mene, ja ću se boriti s njim", zaključio je.

Linker
27. travanj 2024 08:15