UFC

Menadžer Khamzata Chimaeva progovorio o otkazivanju borbe: ‘Ući u kavez s takvim protivnikom nije bilo moguće u ovom stanju‘

Khamzat Chimaev

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Očito nešto nije u redu s njegovim zdravljem jer svako malo biva hospitaliziran, a vidjet ćemo kakvog će sve to utjecaja imati na njegovu karijeru

Idućega vikenda trebali smo gledati povratak Khamzata Chimaeva u UFC-ov kavez, međutim, to se ipak neće dogoditi. Robert Whittaker dobio je novog protivnika, Ikrama Aliskerova, a Khamzat se iz borbe povukao zbog ponovnih zdravstvenih tegoba.

Iako se još uvijek ne zna o kakvim se tegobama točno radi, društvenim mrežama su počele kružiti fotografije Khamzata iz bolničkog kreveta. Povodom svega oglasio se i Majdi Shammas, Khamzatov menadžer, koji je rekao:

‘‘Jako smo razočarani što moramo najaviti da se Khamzat Chimaev morao povući iz borbe protiv trećerangiranog Roberta Whittakera, 22. lipnja u Rijadu. Konstantna bolest s kojom se Khamzat borio tokom velike većine kampa nije mogla biti izliječena na vrijeme. Bio je u bolnicama puno puta, a njegova dijagnoza je zadržana u timu te se traži rješenje‘‘, započeo je Shammas.

‘‘Iako su sve moguće opcije bile razmotrene, tim je došao do zaključka da nije moguće nastaviti na ovakav način. Ući u kavez nepripremljen, pogotovo protiv teškog protivnika kao što je Robert Whittaker, jednostavno nije bilo moguće. Predvoditi UFC-ov event u Saudijskoj Arabiji bilo je nešto čemu smo se veselili, te iako je ovo bilo van naše kontrole, želimo se iskreno ispričati UFC-u‘‘, dodao je.

Khamzat nikako ne uspijeva izboriti se sa zdravstvenim problemima, a ne postoji meč prije kojeg ih u posljednje vrijeme nije imao. Očito nešto nije u redu s njegovim zdravljem jer svako malo biva hospitaliziran, a vidjet ćemo kakvog će sve to utjecaja imati na njegovu karijeru. Za sada ne izgleda dobro, a hoće li se stanje poboljšati, vidjet ćemo.

Linker
03. srpanj 2024 19:22