UFC

Menadžer o Conorovom povratku: ‘Svi koji sumnjaju u njega pojest će svoje riječi kad zakorači u oktogon‘

Conor McGregor

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Chandler je taj na kojeg je uperio svoje oči, a želi se vratiti 2024. godine‘, rekao je Audie Attar o planovima irskog borca

Po završetku emitiranja 31. sezone "The Ultimate Fightera", očekuje se da će na red doći borba između Conora McGregora i Michaela Chandlera. Ono što bi u realizaciji tog meča moglo predstavljati otegotnu okolnost jest činjenica da "Notorious" još uvijek Američkoj antidopinškoj agenciji nije predao uzorak za 2023. godinu. Irac mora biti u skupini za testiranje šest mjeseci prije borbe (osim ako UFC ne odobri izuzeće), a njegov menadžer Audie Attar tvrdi da su u komunikaciji s USADA-om i da stvari idu u dobrom smjeru.

"U aktivnim smo raspravama s UFC-om, razgovarali smo s USADA-om i učinit ćemo stvari na pravi način. Ljudi će nagađati i kružit će priče koje su u devet od deset slučajeva netočne i lažne, ali on se želi vratiti 2024. godine. Svi uvijek sumnjaju u njega i kritiziraju ga, ali u konačnici, sve će se vidjeti kad zakorači u oktogon, tada će kritičari moći pojesti svoje riječi", rekao je Attar za MMA Junkie, pa govorio o terminu McGregorovog povratka u kavez i sljedećem potencijalnom protivniku:

"Chandler je taj na kojeg je uperio svoje oči, odradili smo ‘show‘ znajući da će taj meč biti sljedeći. Ne treba isključiti kraj godine, ali vjerojatno će to biti 2024. s obzirom na to gdje smo sada u smislu datuma. Mislim da je to ono na što UFC cilja".

Podsjetimo, McGregor je posljednju borbu odradio u srpnju 2021., kada je izgubio od Dustina Poiriera prekidom u prvoj rundi. S druge strane, Chandler je posljednji put u UFC-ov oktogon kročio u studenom prošle godine kada ga je u trećoj rundi završio (RNC) isti čovjek - Poirier.

Linker
03. svibanj 2024 08:10