UFC

Merab Dvalishvili opleo po Marcu Goddardu: ‘Sada imam fobiju od njega, vikao sam da je rani prekid!‘

Aljamain Sterling i Merab Dvalishvili

 Instagram (aljamain Sterling)
Merab je Sterlingov prijatelj i sigurno mu nije drago vidjeti prijatelja kako gubi, no prekid je bio i više nego legitiman

Sean O‘Malley je nokautirao Aljamaina Sterlinga proteklog vikenda i tako mu uzeo titulu u bantam kategoriji, a neki su priželjkivali da sudac Marc Goddard još malo pusti borce da se bore u toj drugoj rundi. To možda ne bi bilo loše, no prekid je svakako legitiman jer Sterling nije znao što ga je snašlo, a ni sam se nije bunio nakon tog prekida.

Međutim, njegov veliki prijatelj i pretendent za titulu, Merab Dvalishvili, nikako nije sretan s takvim prekidom. Po njemu je Goddard borbu prekinuo prerano, a i rekao je kako od sada ima fobiju od istog suca:

‘‘Ja na primjer, kada se ja borim bih radije umro. Radije bih zaspao. Ne želim da me ti spašavaš, ja sam borac. To je zbog čega se i spremam. Radije bih da me neko nokautira i da mi treba nekoliko mjeseci ili čak godina da se mogu opet boriti. Nije da se borimo svaki dan. Aljo je to podnio kao prvak, ali ja sam odmah počeo vikati da je to rani prekid‘‘, rekao je Dvalishvili za MMA Junkie.

‘‘Kada me Ricky Simon uhvatio, Marc Goddard je rekao da sam zaspao na to gušenje. Ako sam zaspao, zašto me nisi zaustavio? To je tehnički ‘submission‘, ali ja sam nastavio dalje. Sada imam fobiju od Marca Goddarda‘‘, dodao je Merab.

Merab je Sterlingov prijatelj i sigurno mu nije drago vidjeti prijatelja kako gubi, no prekid je bio i više nego legitiman. Niti jedan borac ne želi da mu se borba prekine, no upravo zbog toga i postoji sudac u kavezu.

Linker
04. svibanj 2024 19:10