UFC

Merab Dvalishvili u Meksiku traži ključ pobjede protiv ‘Suge‘, saznajte o čemu se točno radi

Sean O‘Malley (lijevo) i Merab Dvalishvili (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Gruzijac ništa ne prepušta slučaju što dokazuje i ovaj kamp u Meksiku

UFC-ov izazivač Merab Dvalishvili trenutno boravi u Meksiku kako bi unaprijedio svoje boksačke vještine uoči Noche UFC priredbe sljedeći vikend.

Kasnije ovog mjeseca, Merab Dvalishvili suočit će se s najvećim izazovom u svojoj MMA karijeri. On će se suprotstaviti Seanu O’Malleyju, boreći se pritom za naslov UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji. Gruzijska zvijezda uložila je nevjerojatno puno truda da bi stigla do ove točke, pogotovo ako uzmemo u obzir njegov neslavan početak u UFC-u, i spreman je iskoristiti ovu priliku kako bi postao prvak.

Naravno, to neće biti nimalo lako, posebno s obzirom na izvanredne udaračke sposobnosti Seana O’Malleyja. Najbolji put do pobjede za Dvalishvilija vjerojatno će biti njegov hrvački arsenal, ali, kao što znamo, svaka borba počinje na nogama.

Kako bi se što bolje pripremio, Merab je otputovao u Meksiko prije Noche UFC-a kako bi unaprijedio svoje udarce. "Ovdje sam u Meksiku, na izvrsnom boksačkom kampu prije borbe. Unapređujem meksički stil."

Bit će izuzetno zanimljivo vidjeti kako će se ova dvojica boraca suprotstaviti jedan drugome. Obojica su nevjerojatno talentirani, a ishod borbe može otići u bezbroj različitih smjerova. Međutim, kada je riječ o Dvalishviliju, teško je ne pohvaliti njegovu odluku da ide ovim putem. Bit će izazov zadržati ritam ako Sean uspije održati distancu, ali ako Merab uspije izmoriti "Sugu", tada bi mogao preuzeti kontrolu.

Linker
11. rujan 2024 09:42