UFC

Merabu Dvalishviliju su obećali napad na titulu: ‘Prihvatit ću i ulogu zamjenskog borca na UFC 299‘

Merab Dvalishvili 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Merab se definitivno mora boriti protiv pobjednika između O‘Malleyja i Vere jer je svoju priliku već odavno zaradio, a pobjedom nad Cejudom je samo potvrdio da nitko ne može doći prije njega

Već odavno Dana White pritišće Meraba Dvalishvilija da napadne titulu u bantam kategoriji, no on to do sada nije htio učiniti jer ju je držao njegov najbolji prijatelj Aljamain Sterling. Sada kada je O‘Malley prvak, Merab je itekako zainteresiran konačno se okušati u prilici da postane prvakom bantam kategorije.

Nedavno je svladao Henryja Cejuda koji je, uz Petra Yana i Josea Alda, još jedan bivši prvak kojemu je Merab uzeo skalp, tako da se više jednostavno ne može osporiti da Merab sada mora napasti titulu u sljedećem nastupu.

‘‘Da, vjeurjem da će mi sada dati ‘title shot‘. Ništa mi nisu rekli osobno. Prvi put kada sam vidio Seana Shelbyja, došao je u svlačionicu i rekao mi ‘odlična borba‘. Također, rekao mi je i kako je publika podivljala za mnom, a ja sam mu se zahvalio, zahvalio sam mu se i na prilici da svima ovo dokažem. Rekao sam mu da sam ja sljedeći, a on je rekao ‘idemo‘. To je to‘‘, rekao je Merab u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ja sam lud, prihvatit ću ulogu zamjenskog borca za O‘Malleyja i Veru. Još mi to nisu ponudili, ali netko je na press konferenciji to pitao Danu, a on je rekao da ćemo vidjeti. Volio bih to‘‘, dodao je.

Merab se definitivno mora boriti protiv pobjednika između O‘Malleyja i Vere jer je svoju priliku već odavno zaradio, a pobjedom nad Cejudom je samo potvrdio da nitko ne može doći prije njega. Sada treba čekati UFC 299 i rasplet te situacije, a i mi to jedva čekamo.

Linker
14. svibanj 2024 23:51