UFC

Michael Bisping: ‘Ako Conor pobijedi Chandlera, sljedeći je u redu za napad na titulu‘

Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Conor je uvijek imao podršku UFC-a, no ovo je ipak previše ako uzmemo u obzir ostale rangirane borce lake kategorije

Već se uvelike bruji o povratku popularnog Conora McGregora, a najviše u posljednje vrijeme o njegoovm ‘‘novom‘‘ izgledu jer je dobio jako puno mišićne mase te ga se optužuje za korištenje nedozvoljenih sredstava.

Osim toga, dojam je kao da će se boriti u velter kategoriji jer izgleda veći nego ikad, a neki dan je Dana White rekao kako će vjerojatno ciljati na Michaela Chandlera što je izazvalo zbunjenost jer je Chandler u lakoj kategoriji.

Kako bilo, izgleda da i njega kao i kolegu Masvidala UFC sprema za napad na pojas. Michael Bisping jučer je rekao kako bi imalo smisla da Conor napadne titulu nakon pobjede nad Chandlerom:

‘‘Conor ima sav novac svijeta, ali još uvijek želi titulu tako da to kod njega treba poštovati. Kad se vrati protiv Chandlera, ako dobro obavi posao, ne bi bilo ludo razmišljati o tituli u sljedećoj borbi. Chandler je jedan od najboljih u diviziji, a ako ga pobijedi, ako ga nokautira, moj Bože… On je sljedeći u borbi za titulu.‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Još uvijek je on jako, jako dobar borac. OK, možda je malo slabiji u posljednje vrijeme, ali ne dolazite tamo ako nemate nešto za ponuditi. Borba protiv Chandlera ima sav smisao ovog svijeta.‘‘, dodao je.

Conor je borac koji je posljednji puta pobijedio početkom 2020. protiv sad već umirovljenog Cerronea, a prije toga protiv Alvareza 2016. Ukoliko stvarno odmah dobije napad na titulu, bit će jasno da sportska strana više nije u interesu UFC-a.

Linker
24. travanj 2024 12:13