UFC

Michael Bisping: ‘Conor bi se trebao boriti protiv Nicka Diaza, to je pobjediva borba za obojicu‘

Diaz, Conor i Bisping

 Screenshot (youtube, Michael Bisping, Espn Mma)
Kaže da bi mogla biti dobra priča

UFC-ov komentator Michael Bisping smatra kako je pronašao idealnog protivnika za eventualni povratak irske zvijezde Conora McGregora. Naime, Bisping kaže kako bi se Conor trebao boriti protiv Nicka Diaza te je rekao da je to vjerojatno ‘pobjediva borba‘ za njega.

‘‘Mislim da je to pobjediva borba za obojicu. Tu je i epska priča, kao Conor je već prebio njegovog mlađeg brata Nicka, ali i Conor bi to sigurno volio, veliko je Nick ime… Conor McGregor protiv Nicka Diaza, PPV, a svaki put kad se Conor bori, mora biti main event. Mislim da Nick sam nikad ne bi bio main event‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

Nick se posljednji puta borio na UFC 266 eventu kada je tehničkim nokautom poražen od veterana Robbiea Lawlera. Bio je to njegov povratnički meč nakon šest godina, u kojem je uistinu izgledao neprepoznatljivo. Mnogi fanovi su rekli kako bi 39-godišnji Diaz trebao odustati od natjecanja nakon toga, no Bisping očito smatra da ga UFC može još malo ‘iskoristiti‘.

Povratak Conora je trenutno samo teorija. Iako se vratio u dvoranu i oporavio od ozljede, nikakvih konkretnih informacija oko borbe nema. Nedavno smo pisali i o tome da će se okušati u glumi, a što se sporta tiče, uglavnom se špekulira bez nekih korisnih informacija.

Također, pitanje je hoćemo li više ikad gledati starijeg Diaza u Octagonu s obzirom na njegov posljednji performans, no ako je UFC već dao Natea Chimaevu, vjerojatno bi i Nicka Conoru.

Linker
21. travanj 2024 22:45