UFC

Michael Bisping: ‘Da sam ja Miočićev menadžer, ošamario bih ga da me je tražio borbu protiv Toma Aspinalla‘

Stipe Miočić

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Miočić i Jones bi se borili za ostavštinu, za jedan dio UFC-ove povijesti, tako da Aspinall nikako ne spada u tu priču

Stipe Miočić nije nastupio još od UFC 260 priredbe u trećem mjesecu 2021. godine i brutalnog nokauta od Francisa Ngannoua, a za pojas u teškoj kategoriji se trebao boriti protiv Jona Jonesa na UFC 295 priredbi prošle godine. To se nije dogodilo jer se Jones ozlijedio dva tjedna prije, tako da je Stipe odlučio čekati.

Aspinall je neki dan rekao da su njega ponudili Stipi te da je ovaj odbio jer želi borbu isključivo protiv Jona Jonesa, što mnogi smatraju legitimnim. Michael Bisping je rekao da bi ošamario Miočića da mu je on menadžer i da je Stipe to prihvatio:

‘‘Čovjek u osmom mjesecu puni 42 godine, a nije se borio otkako ga je Francis Ngannou nokautirao prije skoro tri godine. U te tri godine, budimo iskreni, vi padate, starite. Da, da se odlučiš boriti protiv Toma Aspinalla svi bi te hvalili, ali koji je rizik? Pa, riskiraš borbu protiv Jona Jonesa‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja sam fan Toma Aspinalla, ali da sam ja Stipin menadžer i da je Stipe izgledao imalo zainteresiran za taj meč, ošamario bih ga po licu. Pitao bih ga što mu je. Borce često treba štititi od njih samih i da je Stipe govorio o tome, to ne bi imalo nikakvog poslovnog smisla‘‘, dodao je.

Miočić i Jones bi se borili za ostavštinu, za jedan dio UFC-ove povijesti, tako da Aspinall nikako ne spada u tu priču. Njegovo vrijeme dolazi i nema sumnje da ima potencijal vladati teškom kategorijom, no Miočića i Jonesa svi želimo gledati.

Linker
27. travanj 2024 17:56